Jump to content
FAS Goran

oluja80

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About oluja80

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Morovic

Previous Fields

  • Garage
    Lancia y 1.2 8v 2001
  1. Da li neko zna da mi kaze gde mogu da kupim novi poklopac ventil dekla i koliko on kosta za lanciu y 1.2 8v isti motor kao na puntu 1.2 8v
  2. super onda da uzmem bundu pa da sedim u autu!
  3. ooo majstori sta je kvar niko nezna da kaze!!!!!!
  4. nemam klimu!desva se svaki put kad ugasim auto ,a radna temperatura je postignuta ,a dok je ladan ne pali!
  5. da lije moguce da niko ne zna sta se desava!!!!!!!!!!!! Ili vise nema besplatnih resenja?
  6. ma jesam ga cuo al se nije palio kad ugasim auto bas sam ga testirao izadjem iz auta neradi ,ugasim auto ona se upali odradi par sekundi i ugasise!
  7. u poslednje vreme mi se desava kad ugasi auto da mi se pali ventilator hladnjaka odradi par sekundi i ugasi se.to mi se pocelo desavati kad sam stavio termostat na auto posto kad sam ga kupio nije bio na njemu tako dosao iz italije.posto mu(tako sam cuo kompjuter pali hladnjak) nema termo prekidac kao normalni stari automobili. sta da radm da resim ovaj problem?
  8. da vam docaram moj problem sa ecu-om.kupim ja lanciu y 1.2 8v 2001 kad sam ga probavao cim ga upalim njoj padnu obrtaji pa za par sekundi bude sve u redu,u voznji sve savrseno jedino se to desavalo kad je upalim biola hladna ili vruca non stop je goela lampica za kvar ona zuta sa slikom motora.jedan majstor kaze ovo drugi ono i tako dok jednog dana motor nije poceo da radi na dva klipa ja odem kod majstora da uradim ecu,a on toliko los da nemoze da se popravi.Ja odlucim da kupim polovni nadjem ga preko veze za 100 eura kad sam ga promeno auto super radi sve ok al mi se sad javlja jedan mali veliki problem.auto ide normalno sve ok kad odjednom auto se ugasi izbaci gresku onu lampicu vec pomenutu i kod kljuc ja pokusam da upalim a ona smo vergla i nista necuje se ni da radi pumpa izadjem napolje dignem haubu pored akumulatora se nalaze releji i osiguraci od motornog kompjutera izvucem osigurac i odma ga vratim sednem u auto on upali i tako vozim od prilike 20-30-nekad 50 km bez problema i onda mi se to opet desava da lije neko imao takav problem ili je i ovaj polovni ecu los stalije nemam pojma!
  9. Da li nako zna gde mogu da nabavim pak treger za lanciu Y, da li to postoji?
  10. ociscene dizne i opet nista promenjena bombina i opet nista sta sad da promenim!
  11. danas sam vozio auto sve se samo pogaslo auto normalno radio presao 130 km i pred kucom opet se upalila lampica bio sam kod nekih majstora jedan kaze bombina a drugi kompjuter sad tek ne znam nista!
  12. posedujem lanciu y kupio sam je pre par dana i desavaju mi se sledece stvari.kad ga palim desi se da hoce da se ugasi kao da se gusi i kad dodam gas on se oporavi i radi normalno.sija mi lampica za kvar ona zuta na kojoj je nacrtan cini mi se motor.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...