Jump to content
FAS Euroauto Goran

xalexas

Members
 • Content Count

  140
 • Joined

 • Last visited

About xalexas

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 02/02/1970

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.tagandtell.rs
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Garage
  Lancia Delta Twin Turbo

Recent Profile Visitors

3390 profile views
 1. Ako su ovakve kazne, bolje putovati avionom. Jeftinije je i brže
 2. Gde ide ovaj svet? Očekujem sledeće da će moći i fizička lica isto to da rade. Samo da cinkarimo koga stignemo. Ima opravdanih slučajeva, ali ovo najčešće služi samo uterivanje straha. Sve mi je odvratnije da živim u svetu totalnog nadzora. "Pobeći negde, daleko, što dalje... ja neću da ostanem u gradu." Riblja Čorba.
 3. Nalazi se na nadvožnjaku Omladinskih brigada koji prelazi preko autoputa. Snima najbržu traku u smeru ka Gazeli. Mala je verovatnoća da tu neko preko dana vozi brzo zbog gužve. Noću je druga priča. Ne sećam se da sam ispred nadvožnjaka video znak za kameru koji bi po zakonu trebalo da bude obavezan za fiksne kamere koje prate brzinu. Na slici se ne vidi kamera jer je Google snimak iz 2015.
 4. @dach@ Jel to nešto skoro postavljeno? Baš ću sutra da obratim pažnju. Prolazim tuda svaki dan. Znači gleda u pravcu ka Gazeli? Znam da sigurno nema ni jedna u pravcu ka Zmaju.
 5. Ne videh ove kamere a malopre sam prošao tim putem. Na kom je ovo nadvožnjaku?
 6. Skroz sam zaboravio da produžim registraciju a juče sam prošao pored ne znam koliko kamera. Jel neko dobio kaznu sa kamere za neregistrovan auto?
 7. Ja imam fabričku navigaciju u Delti ali je nikad ne bi stavio da je nemam. Služi samo da me nervira kad vidim Androide na Bravu. Da daš 100eur za nešto što ne služi ničemu? Da mi je neko pokloni pa da je stavim, ali da platim - nikad. Da ima Android pravljen za Deltu, odmah bi iščupao fabričku navigaciju.
 8. @baron21 Radio sam u V&B AutoCentar na Ledinama, ali kod njih je užasna gužva. Zakazuje se. Imaš gore par postova iznad informaciju o drugom serviseru koji to isto radi. Stefan +381643025593 Nisam bio tamo.
 9. @endbringer Hvala na informaciji. 50eur za skidanje cele table nije strašno. Ja sam isto plaćao motoriće po 3000. @baron21 Ja sam imao isti problem na Delti. Ako se dobro sećam, mislim da me je popravka sa delovima koštala oko 50eur. Pogledaj par postova iznad, imaš broj čoveka koji radi servis.
 10. Ovo je ipak za Stila. Kako izgleda, lakše je skinuti tablu
 11. @Ivan jel to ono sa sečenjem? Stavi link do tog posta, molim te.
 12. @endbringer Molim te postavi ovde broj telefona. 2k za skidanje table? Jel ti rekao tu cenu? Ja nisam čuo da neko skida tablu na Delti za manje od 100eur. Neka me neko ispravi ako grešim, baš bi se obradovao jer mi je recirkulacija zaglavljena - na sreću na otvorenom položaju.
 13. Imam isti problem. Jel neko probao sa podmazivanjem? Jel to ima smisla? Da možda naprskam silikonskog ulja unutra? Ne znam da li bi smetalo. Na kraju krajeva, mogu da probam i taj trik sa gumom. Nisam ništa čačkao jer obično otvori kad pritisnem otključavanje dva puta i posle pritisnem vrata kao dugme. Ne nervira me to toliko da bih se nešto posebno cimao oko toga.
 14. @andreja.micovic Ne znam koji je prečnik diskova. Nisam ja kupovao delove. U servisu su identične cene delova kao u Kit komercu pa se nisam cimao oko toga. Za pahulju ne znam da li može da se ugasi. Aktivira se na 3°C. @ISV_01 ATE samoventilirajući diskovi. Ima i jeftinije od drugih proizvođača, ali mi nisu preporučili da ih uzimam, ipak je to 190KS.
 15. Da obradujem nove vlasnike Delti TT. Meni došlo vreme za zamenu kočnica. Prednji diskovi su 20k, pločice oko 7k par. Uz to zamenjeni nosači menjača i motora, obe prednje viljuške i kočiona tečnost. Sve ukupno sa radom 64k cena prava sitnica. Delta TT je pravo uživanje za vožnju ali to ima svoju cenu. Pojedini delovi su i duplo skuplji u odnosu na običan 1.9 mjet i 2.0 mjet. Pretpostavljam da je sve na trapu skuplje. Ne treba zaboraviti da ima i 16 ventila opet duplo. Ja ne žalim što sam je uzeo, i mnogo je volim ali ta ljubav ponekad zaboli.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...