Jump to content
FAS Goran

peteroberts

Members
  • Content Count

    130
  • Joined

  • Last visited

About peteroberts

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zrenjanin

Previous Fields

  • Garage
    Fiat 500L Trekking 1.4 16v Bicolore

Recent Profile Visitors

1962 profile views
  1. Zna li neko kako se resetuje servisni interval na 30000km i dali ga je uopste potrebno resetovati? Sta se zapravo desava kada odbroji tih 30000km,jer se pali neka lampica ili...?
  2. Sve to moze lepo da se spakuje.Neko je spomenuo da nema nigde JBL-a.U prednja vrata JBL u zadnja vrata visokotonac iz prednjih vrata.
  3. Nema tu nikakvog posebnog alata.Ja sam radio sa jednim vecim srafcigerom koji mi je sluzio kao poluga kada sam dovoljno odvojio tapacirung.Alatka sa slike sa plavom drskom je UNIOR namenski alat za tapacirung (ima ih vise vrsta i oblika metalnih,plasticnih) ja sam radio sa ovim.Belu alatku sa slike sam sam napravio.To je obican flah debljine 4mm koji sam zasekao na jednom kraju malo savio i obmotao krpenom "keper'' trakom kako nebih nista oderao i ona je na neki nacin sluzila kao poluga.Mora se upotrebiti neka sila da bi se zabice odvojile,samo polako i osecajno.Ja nisam polomio nijednu.
  4. Čestitam i da dobro služi.Jer ja to dobro vidim doboše na zadnjim točkovima u lounge paketu?
  5. Ne moras da skidas taj deo. Izvuci samu uticnicu iz lezista. Ide veoma lako.
  6. Točak se steže i otpušta sa ključem u rukama a ne ključem i nogama.
  7. Ja skidao.Krenuti sa leve ili desne donje strane sa povlačenjem plastičnih leđa pa tako prema gore.Koliko se sećam ima samo šest nekih kuka (liči na šipaljke) od kojih su dve gore ispod naslona za glavu(horizontalno) a četiri vertikalno,dve sa leve i dve sa desne strane.Plastika je dosta kvalitetna odnosno elastična tako da je malo verovatno da će se polomiti.Kada se skine ostaje velika rupa,zadnja strana sedišta skroz otvotrna.Vidi se sunđer,žica;air bag...
  8. Ja imam taj originalni krovni nosač.Montiram ga samo na leto kada idem na more i nevidim nikakav razlog za ograničenje od 90kmh.Na autoputu sam ga vozio 130-140 sa krovnim koferom i mogu da kazem da ide bez problema.Dosta manje bruji/zviždi nego punto pri istoj brzini.
  9. Pocele polako pripreme za letnji set.Za pocetak nabavljene samo felne a do proleca ce i gume.
  10. Ovakav okvir resava sve probleme. Tablica se jos i dodatno zalepi obostrano lepljivom trakom za okvir. Ovo je generalno problem za sve automobile koji imaju tablicu na vratima gepeka.
  11. Ako gledamo da se A stub sastoji iz dva dela (stuba) onda je prvi svima beo a drugi svima crn.
  12. Skini (otkači) konektor na vratima na kojima neradi pa ubodi ponovo ali momački.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...