Jump to content
FAS Goran

Djemo

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About Djemo

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Novi Sad
  1. Pozdrav svima, Video sam na 4 strani deo koji kaže za punta: "Also in the 40 pin connector at the bottom of the fuse box, are a pink wire, and a pink and white wire. These are for your indicators and can be connected to your RCL control box so that they flash when you lock/unlock the car. " Ja sam ugradio daljinsko u Punto Classic 1.2 2009 godište. ali nisam povezao migavce. Koliko sam primetio meni modul šalje 12V na kabal za migavce. Pitanje je da li na te roze kablove ide 12v ili masa?
  2. Uspeo. Problem je pravila sema koju sam jedva nasao. U astru se ugradjivao isti procesor pa sam na osnovu toga pratio vodove.... Nalemio sam zicice na plocu, a da bi dobio zvuk mora kaseta da se vrti. Takodje sam izvukao flet kabal od magnetne glave da ne pravi smetnje.
  3. Ne može. Ako ga kačim pozadi onda moram imati CDC emulator. Znači zanima me da li je iko ispeo bilo kako da prikači aux.
  4. Da ne otvaram novu temu. Imam isto pitanje samo za kasetaša. Na stilu kasetašu sam sam nalemio žice direktno na ploču, a ovde ne znam kako...
  5. Iskreno ne znam. Telefon prodat. Može lock.
  6. Aktivno 110€. Dostupan i Lenovo A536 i ZTE Blade L2 isto po 110€
  7. Prodajem Alcatel POP C7. Uskoro mi ističe ugovor u mts-u pa ako nekom treba telefon sa pune 2 godine garancije ovo je dobra prilika. Zamena jedino za Alcatel 6040x (idol x) ili za Huawei P6 Cena 120€ Kontakt: 064/ 30 67 487
  8. hehe nije, turšija je u srednjoj donjoj kanti. Pa razmišljao sam o tome samo kad sam stavljao u presu nisam imao fen. Probaću još i to. Valjda će uspeti.
  9. Ovako, nisam uspeo da potpuno ispravim dasku. Malo je bolje ali nije to to....
  10. Dasku sam stavio u presu (nisam je kvasio) u petak veče i sad je ostalo samo čekanje. Danas sam je proverio i malo se ispravila. Na nju sam stavio 6 kanti od jupola pune sa vodom, a u jednoj je bila turšija Sutra ću videti rezultate.
  11. Ma ima da je sredim kako bilo. Srediću je za vikend pa javljam rezultate i kačim slike.
  12. Hvala. Kontam onda ako je malo nakvasim da će popustiti.
  13. OK. Za vikend ću probati da je ispravim, pa javljam rezultate. I jel zna neko od čega je ta daska napravljena? Plastike ili nečeg drugog?
  14. Ma gledao sam i to ali je na mestu. Znači baš je kriva i onda je kače vrata. I nisam napisao da je slika sa neta. Pokušaću da je slikam sutra.
  15. Pozdrav svima! Imam jedan čudan problem sa daskom gepeka, tj. ona je kriva. Znači kada zatvorim gepek vrata stisnu dasku na delu zaokruženom na slici. Pretpostavljam da daska nije bila dobro nameštena i da su se vrata zatvorila i u takvoj "presi" daska se skrivila. U pitanju je Stilo sa 5 vrata. E sad mene zanima koji bi bio najbolji način da se daska ispravi? Razmišlao sam o grejanju daske fenom ali se bojim da ne s..bem onaj tapacirung ili sta je već. Svaka ideja dobro dosla.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...