Jump to content
FAS Goran

leksusi

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

About leksusi

  • Rank
    Il Nuovo

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    NBG

Previous Fields

  • Garage
    puntosaki

Recent Profile Visitors

2142 profile views
  1. Evo chvrstog materijala... Ovakve ja dajem uz felne... mislim na distance 3milimetra, i dva mesingana prstena edit: A evo i prstenova... prevario sam se... Dajem 4 komada uz felne, normalno kome trebaju prstenovi. Kome netrebaju nedajem . U svakom slucaju uz malu pomoc, mozesh da gurash 17-sticu na Bravu.
  2. HAHAHA Menjachem - ovo je jako ... a karter si zaboravio… ode pletenica, pa izduvna Zovem te da kosimo travu
  3. ne znam nemogu stvatno da se setim, dal smo se upoznali. Branik sam, sam radio, Znam da je lep on je po meni i namenjen za HGT-a. Posto imam vizije :mrgreen: za ceo kit tog auta. Ja sam kod arene vecaeras, pa navrni. poz ps. Evo ti jos jedna slika, branika, pa ako zelish da se cimash, znacesh sta da uradish. Sta ti bude trebalo pitaj.
  4. 1. Ja gotivim da se necuje nista, onako samo mali reski zvuk, takav zvuk daje izduv... Ali posto je zadnji lonac zreo za menjanje, to jest, sprzio sam ga, sad malo brunda Isao sam zadnjih dve nedelje za Novi sad i nazad, pa sam malo preterivo. A i nekad je bio dupli izduv na istom loncu, tako da je sve to doprinelo. Prepravljaj budzi :mrgreen: Sledeci lonac orginal puntov, zadnji lonac i ovaj izduv, i bombonica. :mrgreen: 2. Ne nisu fabricki retrovizori, imash na par mesta kod nas da ih nadjesh, cak i sa signalizacijom, ali 200 do 150eura su ti, sa signalizacijom. Koje ljudi otkidaju cisto iz zadovoljstva, sto na parkinzima, sto negde u gradu da ga ostavish na duze vreme, pozdravi se s njima :mrgreen: Primer: izadjesh ujutru iz stana; a ono ogrebotina na autu, ovo ti je ista situacija. 3. Za neonke 4. Reference za visokotonce. 5. Sutra farbamo chaletov auto, smirglaj smirglaj :mrgreen: tako da ako nestignem u nedelju, koliko sam razumeo, tad je okupljanje; onda verovatno sledece nedelje, docicu sa drugarom, isto je punto freak :mrgreen:
  5. To je i meni bila ideja, imam stare stopove koje prodajem, inace mozda to i uradim, pa ih zadrzim. poz
  6. Pa svi smo mi za to: koze, skajovi aluminijumi ''kolika rec,:mrgreen: aluminijumi'' ali to retko ko od nas, moze sam, to da uradi, mislim da uradi, ne da plati za to. To svako moze. Ja na ovom autu sve radim sam, uz pomoc oca, i drugara oko elektrike. :mrgreen: Mehanicar je tu, ako treba autic da se kaci na komp i malo ozbiljnije stvari. :mrgreen:
  7. Ja tripovo Megatron, pa kao, dobro... Cilj je i bio taj izgled fice, posto su zatamljena stakla napred 30%, spolja estremno dobro igleda, kada se gleda unutra :cool mislim bar meni. Felnice su nadjene, ali fiat i njegovih 4x98, moraju distanceri da se prave pa posebni shrafovi, al bas posebni, ma prso sam od toga, bar za sada, neka prodje zima, skupi se kesh, pa polako, da ima dva para, patika :mrgreen: . Ove felnice su jake za ovo vreme, koje dolazi. Bas je zujalica- kotrlja se Koliko imenjaka ima ovde pozdrav :mrgreen:
  8. Ne mogu ona da se montiraju ako mislimo na isti auto. Nisu istog precnika, cak i na zastavu 10 ne idu zadnje stopaljke od punta mk2 i obrnuto. Imaju odstupanje prosto, neverovatno. Punto Mk 2b zadnji stopovi ne mogu na MK2 nisu istog precnika. Probao sam na zastavu 10 da montiram slicne kao moje stopove, ne mogu da se montiraju. Vidiš da može da stane... :cool Pa, pitao sam te, da li mislimo na isti auto, pogresio sam, ja sam mislio da je to zastava 10. :? Necu da menjam ove srebrne. Mada bi i od ovih MK 2b stopova, moglo zlo da se napravi, mislim na farbanje, imaju tako lepe linije. Ali lepi su i ovako.
  9. O ukusima netreba raspravljati, meni je za sada sve ok. Nemoze sve svakom da se svidi to razumem, sta cu volim transformese ako si mislio na Megatrona. ne znam tebi je mozda... ok samo, felne muzika i da je cisto u autu. Ja drugacije gledam na stvari, cak da se dodje do toga da se auto toliko izmeni od fabrickog stanja, da se kaze e ovo je punto ali kada malo pogledash, bolje, vidish da skroz drugacije izgleda. Sad nekom je lepo nekom nije, meni jeste, to je bitno. Znak sam nabavio od narkomana u kraju. :mrgreen: :mrgreen: Rade sta god pozelish. :mrgreen: poz
  10. Ne mogu ona da se montiraju ako mislimo na isti auto. Nisu istog precnika, cak i na zastavu 10 ne idu zadnje stopaljke od punta mk2 i obrnuto. Imaju odstupanje prosto, neverovatno. Punto Mk 2b zadnji stopovi nemogu na MK2 nisu istog precnika. Probao sam na zastavu deset da montiram slicne kao moje stopove, nemogu da se montiraju. Orandzada :mrgreen: hehehe. Boja je crvena preko dana. Ali kontrast se vidi, tek kada padne mrak :mrgreen: Da za farbanje, uvek mogu, ponovo da ofarbam... Za motor uvek ima vremena, za sada penzionerski polako:dugokosi: Ako znas gde ima motora za relativno malo kesa, pricaj ? Sem u Vojvodjanskoj. HVALA NA POZDRAVIMA ljudi, da se regularno uclanim, pa da razmenjujemo iskustva. :lool:
  11. Pozdrav svima, ja sam Nesa, imam 24godine. Studiram Hotelijerstvo. Dugo pratim forum ali nikako da se prikljucim u pricu. Vozim punta 1.2 8V 2001. Totalno sam prso za stajlingom enterijera kao i eksterijera punta. Zato sam i kupio ovaj autic, pre dve godine, i dosta uradio na njemu. Sportske oprugice koni, felne 16 alezio,distanci,spojlercici, obrvice, modifikovana antena, kacketic, izduv jokra, unutrasnjost preuredjena, tokom ovog leta. Motor nista nije radjeno jer sami znate to je 8V. Tako da vozim ko penzioner. :mrgreen: Unutrasnjost: Na slici je drugar iz kraja i on zeli da se uclani u forum. I to mu je to, da nastavim... Kao sto znate dolazi zima, pa ja sa ovim mojim snegocistacem ne mogu da vozim zimi. Vreme je bilo da se uradi zimski branik: Prvo je skinut letnji branik : Pripremljen za farbanje zimski branik : ofarban : Namesten, i izgleda ovako : S tim je zavrseno. Stigli Andjeli za drugara : Sta reci :mrgreen: Krenulo se sa poslom : Za to vreme dok se skidao branik... ja namotirah ovo, ne znam dal mi treba ali lepo izgleda :mrgreen: Andjeli stavljeni : Za sada toliko....

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...