Jump to content
FAS Goran

novak011gm

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  1. Pozdrav svima,danas mi prilikom spustanja zadnjeg prozora puce nesto. Prozor se dize i spusta ali ne ide glatko kao pre. Da li neko zna sta moze biti u pitanju,hvala.
  2. pozdrav da li neko mozda zna kako se namesta ona opruga od peddale kvacila,otkacila mi se
  3. Pozdrav,vozim lybru 1.8 i menjao sam donji desni nosac i majstor kaze da treba da promenim na tom"koska"nosacu tu gumu koja je kao selen blok. Da li je to neko tako menjao ili mora ceo nosac da ide,hvala. Usput da napomenem za moj auto donji desni nosac je papren.
  4. Pozdrav librasi,jedno pitanje vezano za rucicu menjaca tacnije za onu plastiku koja je fiksirana na limeni deo,plastika u koju ulazi rucica. Primeto sam da sw malo rasklimala,vezana je sa prednje strane sa dva srafa a sa zadnje jednim,ja sam to pokusao zategnuti ali bez efekta kao da je oblajznuo. Da li neko moze da mi kaze da li je to nesto strasno i ako zatreba kako se moze zategnuti,hvala.
  5. Pozdrav svima,jedno pitanje za vrstu ulja.Imam libru 1.8 benz,koje biste mi ulje preporucili da sipam u nju,20k ili gold seleniu i zbog cega.Hvala
  6. Takodje kupio amortizere u Euro 07,zadovoljan sam
  7. Pozdrav drugari,da li neko mozda ima da mi proda polomljen kljuc ili neispravan,potreban mi je poklopac ili mozda zna gde bih to mogao naci,hvala unapred.
  8. Pozdrav svima,imam lanciu libry 1.8 16v benz i podelio bih jedno iskustvo vezano za servis u koji sam otisao a zarad velikog servisa na svom autu a vi ce te mi izneti svoje misljenje. Kada sam kupio auto cudno mi je zvucao i odem u doticni servis da mi to vide,kazu varijator faze,tad je to nesto bilo na popustu i ja to uradim. Posle nekog vremena opet ja primetim da se auto cudno ponasa i da ne vuce kako treba odem ja ponovo kod njih kaze majstor da je spaner zupcastog. Dobro ,ja odem u prodavnicu da vidim koliko je to da se promeni kad u prodavnici taj tamo gospodin kaze da moram da radim ceo veliki servis. Kaze sad ga zvao majstor i rekao mu da mora sve da se menja,nesto mi se tu prica ne poklapa. VRatim se do majstora i pitam ga o cemu se radi,kako malopre jedno sad drugo. Poceo on meni tu nesto da zaplice vidim ja o cemu se radi. Sad i ja igram njihovu igru,inace servis bi izasao 34 000 bez ruku,pitam ja majstora koliko su ruke kaze pitaj u prodavnici i sve tako u krug.Da ne duzim puno,raspitam se ja za delove kod suraka koji se inace bavi delovima i uzmem ih sve naravno nadejm proverenog majstora. Doteram auto,covek skine sve i ostane zaprepascen,vodena,spaneri,roleri, kaisevi svi novi ali motor nije dobro uzupcen i zato se cuo i ponasao cudno i nije hteo da vuce. Ja sam ostao bez texta kakavih sve likova ima...
  9. pozdrav svima,trebao bih da radim veliki servis na lanci lybri 1.8 16 v benz,da li neko ima iskustva sa tim,koja je cena,sta i kako.hvala unapred
  10. pozdrav svima,meni je otisao zadnji lonac na libri,1.8 benz i lik koji prodaje nema za benzinca ima od 1.9 jtd odlican i kaze da mogu i taj da stavim. da li je to moguce?? hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...