Jump to content
FAS Goran

Jesha

Members
  • Content Count

    127
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jesha

  1. Auto servis Hujik na kamenjaru se bavi reparacijom kocionih celjusti, znam da ih i peskari. Da li usluzno radi samo peskarenje, ne znam. Nemam njegov kontakt, drugar odrzava auto kod njega, pa mogu proveriti za broj i proslediti ti ako ti odgovara.
  2. https://www.lidl.rs/sr/p/budi-profesionalac-u-svojoj-radionici/set-bitova-pbs-2-a2/p27260
  3. Jesha

    P: KM sat Grande Punto

    Aktuelno. Na prodaju i km sat za GP sport sa belom pozadinom. Promenjeno pozadinsko osvetljenje. Kombinacija belo/crveno. Cena 50€
  4. Aktuelno. Cena za forumase 80€ fixno.
  5. https://m.kupujemprodajem.com/Automobili-Oprema/Navigacija/Navigacija-Grande-Punto-Fiat-81233179-oglas.htm https://m.kupujemprodajem.com/Automobili-Oprema/Navigacija/Navigacija-Tom-Tom-GRANDE-PUNTO-EVO--81186228-oglas.htm
  6. Na produju orginalni farovi. U farove ubaceni Morimoto h1 bixenon projektori. Otvaranje farova, ubacivanje projektora, poliranje i keramicka zaštita odrađeno pre nešto više od godinu dana kod kolege Baneta (BB elektro). Uz farove idu u komletu i ksenoni 4300k sa balastima i pripadajucom instalacijom. Farovi skinuti sa mog auta, na kojem su voženi nešto više od godinu dana. Prednost licno preuzimanje. Cena fixno 100€ Kontakt: 063 625 093
  7. Jesha

    P: KM sat Grande Punto

    Aktuelno. Cena 30€
  8. Ja sam ovo sediste uzeo prosle godine kada je beba imala 6 meseci. Mozda na snimku ne deluje tako, ali kada se sediste potpuno '' obori" bude u polozaju kao jaje. Mislim da ti je najbolje da odes negde u radnju, vidis sediste uzivo, stavis juniora u sediste...
  9. Pogledaj sedista iz kategorije 0+1. To je od 0 do 18 kg. Dok je beba mala postavlja se kao jaje, suprotno od smera kretanja i beba je vise u lezecem polozaju (polozaj kao u jajetu). Kada dete poraste okrece se i postavlja u smeru kretanja.
  10. Na prodaju kilometar sat za Fiat Grande Punta benzinca. Tabla je potpuno ispravna, izvadjena iz mog auta. Moram da napomenem da su polomljene dve zabice prednje maske (slika u prilogu), ne uticu na funkcionalnost table, ne vide se uopste kada su na autu, primeti se tek kada se izvadi tabla. Cena 40€.
  11. Da se nadovezem pitanjem. Da li neko ima podatak o dimenzijama opruga za GP 1.4 T-jet? U "Elearn" uopste ne postoje podaci za ovaj motor u GP (bar ne u ovoj verziji sa foruma), mada nisam uspeo da nadjem nigde na netu. Oznaka po bojama fabrickih opruga za T-jet je : Prednje: crvena, zuta, zuta Zadnje: narandzasta, zuta. Interesuje me da li su iste opruge za 1.4 T-jet sa 5 vrata i 1.4 T-jet sport.
  12. Da li odgovara i na stariji Grande Punto 2008 godiste?
  13. Da li postoji novija verzija? Ovu verziju kada instaliram imaju samo podaci za 1.2 i 1.4 motore, nema podataka za T-jet.
  14. Za slucaj da se ipak odlucis za 3m traku, pogledaj u radnji PPG kod satelitske pijace ili kod "Talijana" (ne znam kako se zove radnja), nalaze se na Telepu u ulici Adi Endrea, kada skrenes iz Vrsacke nakon nekih 200m sa leve strane. Poslednji put kada sam kod njih kupovao (prosle godine) kostala je oko 900din.
  15. Aktuelno. Cena za forumase 30€.
  16. Jesha

    P: Pedalbox

    Drugar kaze da se bas oseca razlika prilokom ubrzanja sa i bez pedalbox-a. Licno, nisam probao auto, sa i bez uredjaja, tako da ne bih komentarisao. Oglas je usluznog karaktera, tako da za sva pitanja, najbolje je obratiti se navedeni na tel.
  17. Jesha

    P: Pedalbox

    Uslužan oglas, drugar prodaje Pedalbox. Korišćen je na automobilu Chevrolet Cruze 2.0 mjet (165hp). Trebalo bi da odgovara na većinu Fiatovih multijet motora od 2008. godišta i mlađih. 1.3 mjt (84, 90, 95 hp), 1.6 mjet, 1.9 mjet, 2.0 mjet. Link ka proizvođaču: http://pedalbox.rs/pedalbox/index.html Cena: 100€ Kontakt telefon: 065 663 6635
  18. U Dexi Co je svakog cetvrtka popust 5% na sve proizvode koji nisu na akciji. Takodje do kraja mesece je popus 15% na kompletan Peg Perego program.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...