Jump to content
FAS Goran

Vendetta

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Vendetta

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 06/01/1982

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vranje
  1. Čisto zbog drugih odgovaram tek sada. Naime, nakon prvog javljanja tabla se upalila zimi i radila sve do kasnog proleća, da bi se opet ugasila. Kupio sam polovnu za 2000 dinara, poručio iz Inđije i šljaka trenutno.
  2. Poštovani prijatelji, znam da ima dosta pisano na temu overboost ventil i unapred se izvinjavam za započinjanje ove teme, ali ono što mi treba je da mi neko kaže koji je originalni deo za Stilo 1.9 jtd 85kw sa troja vrata, kako bih mogao isti da poručim. Inače ovde u Vranju pojma nemaju da je uopšte overboost otišao, a auto neće da pređe 3000 obrtaja, pa na osnovu vaših iskustava kapiram da je to u pitanju. Takođe, jednom sam pre godinau dana menjao overboost ventil i stavljen mi je neki koji je očigledno loše proizvodnje, te je zato i otkazao. Hvala svima koji žele da mi pomognu i još jednom se izvinjavam za ovu temu, koja može biti obrisana nakon odgovora. Svako dobro svima!
  3. Problem sličan. Pali se gasi instrumental tabla dok se nije u potpunosti ugasila. Vidim ista marka kao kod tebe, samo 30 60 90. Mene zanima da li se to popravlja ili odmah da tražim polovne itd. I naravno ako imate kontakte od nekih ljudi koji rade ili prodaju molim da mi javite. Hvala svima!
  4. Poštovani,
    imate li još uvek instrumental tablu za stilo jtd Visteon 30 60 90?

    Hvala!

    P.S. Ako nemate možda možete da me uputite na nekoga ili da li je moguće negde popraviti, jer je sve pogašeno na njoj od pre dva dana.

    1. igor0511

      igor0511

      Zdravo,

      Odavno je to otislo posto je moja crkla pre oko 4 godine.


      Vidi na otpadima, toliko su sad pale cene da je jeftinije uzeti polovnu nego popravljati.

      Manje-vise ih sad svi imaju. Samo treba obratiti paznju da tabla koju kupujes ima manju kilometrazu od tvoje. U suprotnom mozes da imas mali problem sa stelovanjem kilometraze.

       

      Pozdrav!

  5. Nešto nemam lepo iskustvo sa AP Sport, a hvala u svakom slučaju za ove druge dve prodavnice Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока
  6. Kupujem hladnjak klime za Fiat Stilo 1.9 JTD, isključivo NOV
  7. Poštovani, 
    zanima me da li je moguće na stilo odraditi ovo i koliko bi me koštalo?
    Hvala unapred!

    slika_46362_2013_01_1358969875_velika.jpg

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...