Jump to content
FAS Goran

galius

Members
  • Content Count

    159
  • Joined

  • Last visited

About galius

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Location
    beograd

Previous Fields

  • Garage
    stilo 1.9 jtd

Recent Profile Visitors

3261 profile views
  1. isti slucaj, ali me to nije pokolebalo ni malo. stvarno lepo izgledaju sa ratkapnama. u planu je kupovina jos jednog seta za letnje. ..i jos nisam odlucio dali da pazarim alu ili isto celicne.
  2. @Axic da.. čelična, fabrička. sa ratkapnom izgleda malo drugačije.
  3. U decembru 2018 kupljene ove nove Tigar winter 195/65/15, stilo prodat u maju. gume, na felnama, predate novom vlasniku kao deo zimskog seta. Kupljene ponovo za novi auto:
  4. ..al moram i ovo da spomenem.. kada sam ovih dana tražio na netu pisano o poređenju Tigar i Save zimske gume, neke korisne stvari sam našao na škodinom forumu. Na ovome me "smorilo" pisanje i trolovanje upravo o Lassa gumama. Od 437 stranica ovde, suviše ima beskorisnih, ali nekome zanimljivih postova i sprdnje, pogotovu o gore spomenutih. ..mislim da ne bi trebalo preterivati. toliko od mene na ovu temu, za sada
  5. ..i jos da dodam u vezi allseason u mom slucaju CC Mishelin.. zima 2016/17, opet sacekao prvi sneg, ociscen auto put od Zmaja do aerodroma, nisam mogao da idem brze od 60km/h, bukvalno, kako dodam gas auto zaplese. nisam mogao da verujem, bukvalno bas do ogranicenja prilikom padavina, auto put, noc nigde nikog osim grtalica, ja 60km/h. od tada nisam vise eksperimentisao. ZIMI ZIMSKE, nemojte bacati pare na druge zahebancije.
  6. @voodoons Jok.. aj o drugim gumama i ISKUSTVIMA da pišemo kada se završi priča i kada padne poslednji kometar o tim Tigar allseason
  7. Jesam, naravno. Jedva docekao zimu i sneg da ih testiram, ali nisam bio zadovoljan i ipak sam montirao Winteru. Auto je proklizavao,pri prvom tankom snegu, na ravnom. Jednostavno svi mnogobrojni kanali na gomi su bilu puni snega i auto je plesao u mestu. Sacekao par dana da se napravi bljuzga, a u medjuvremenu vozio samo gde i autobusi prolaze, isto nisam bio zadovoljan i montirao zimski set. Eto, moje ISKUSTVO sa allseason.. nikad više. pisao o crossclimate gumi na 222 strani ove teme
  8. Sto se tiče allseason guma, moje ISKUSTVO, crossclimate bačene pred prošlu zimu. Odlično poslužile, isključivo kao "letnji", set 4 godine.
  9. @voodoons Tema je pneumatici,letnji,zimski... ISKUSTVA, ili je tema možda allseason gume?! možda nisam dobro video,mada evo gledam opet.
  10. @neshtry Ja ne pricam o gumi koju ti spominješ. Obrati pažnju na naslov teme.
  11. Mnogi ovde pljuju po Tigar-Winteri, verovatno sa razlogom. Moje iskustvo sa tim gumama je sledece: 8 (osam) godina-zima sam ih koristio kao zimski set na stilu, 195/65/15. menjao ih redovno,kada se potroše, isto Wintera. NIKADA problem u vožnji sa njima. nikada nisam osetio nesigurnost prilikom zaustavljanja ili kretanja, cak ni na uzbrdici.. po snegu, bljuzgi, vlaznom, suvom. Vožnja uglavnom po brdovitom Beogradu i po neki izlet van grada. Valjda vozim oprezno i pažljivo kada su loši uslovi za vožnju na putevima, šta znam.. inače taksiram i ne prelazim malo.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...