Jump to content
FAS Goran

Punto16v

Members
  • Content Count

    52
  • Joined

  • Last visited

About Punto16v

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Lazarevac

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto mk2a 1.2 16V

Recent Profile Visitors

2103 profile views
  1. Moguca opcija je i Mobil 0w40, new life, sta vi mislite da je najbolje? Na ovom sajtu mozete pronaci preporuku koja gradacija ulja ide za vaše vozilo i koliko ulja staje: http://www.commaoil.com/products
  2. Zanima me da li u punta mk2a 1.2 16v, 2002. godište, mogu da sipam sintetiku? Tj. zanima me da li cu na taj način više sačuvati motor, ili je najbolje da sipam 10w40, po preporuci? Razmišljao sam o Mobilu 1 ESP 5W30, pa me zanima vaše mišljenje.
  3. Planiram da uzmem narvine H7 sijalice za punta, 4500k, 85w, pa me zanima da li je potrebno menjati neki relej kada se stavljaju ove sijalice, posto su fabricke sijalice 55w?
  4. Ukoliko neko trazi neki deo, moze ovde napisati sta ga zanima, a ja cu se potruditi da mu pronadjem kataloski broj tog dela ili OEM broj, pa ga moze potraziti po prodavnicama auto delova, a ako ne pronadje ni tu postoji mogucnost nabavke tog dela i slanje brzom postom. Kada pitate za neki deo, ostavite podatke o automobilu, kubikaža, kilovati, godište.
  5. Mogu, 195/45. Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 I znaci ako ih stavim sa ovim gumama nece mi kaciti nigde? Posto mi se bas svidjaju neke felne, voleo bih da ih uzmem.
  6. Imas li onu plastiku za centarlnu konzolu za Punta mk2a ali sivu? Jel bi mogla neka zamena za moju crnu plastiku, perfektno očuvanu?
  7. Sve je ugaseno i grejanje i klima, nista nije upaljeno, a cuje se zuborenje. Ne cuje se to bas svaki put, ali ponekad da. Uglavnom slusam muziku pa i ne primetim, ali danas sam bas primetio da se culo, a sve je bilo pogaseno.
  8. Nisam bio iznad sahte, ponekad se tako cuje, ne uvek. Npr kretao danas na semaforu i ono se cuje kako zubori voda kada sam dao gas da krenem..
  9. I meni se dešava kada npr krećem i dajem gas da se čuje žuborenje vode, da li je to normalno? Auto nema nikakvih problema, ide kako treba, pa me zanima da li je to normalna pojava ili ne?
  10. Da li mogu na punta mk2a alu felne 16'', 4x98, et36, 7j? Ali bez prepravki, i koje bi dimenzije guma tu bile najbolje?
  11. Zna li neko jesu li lajsne na vratima na puntu mk2a zalepljene ili su na zabice?
  12. Zanima me može li se iz ovog modela izvući neki bolji sportski zvuk, pošto se ovako fabrički skoro i ne čuje uopšte. Lepo je što mirno radi, ali skoro se ne čuje kada je upaljen, a ja volim kada se ipak čuje onaj reski sportski zvuk. Da li je moguće dobiti neki bolji zvuk kod ovog modela?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...