Jump to content
FAS Euroauto Goran

boki01

Members
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by boki01

 1. Jel neko skoro menjao zadnje amorzizere za Punto Classic? Ima li neka dobra ponuda? Cena mi je u drugom planu. Zanima me kvalitet.
 2. Ne vidim u čemu je problem? Čovek se naljutio što neću da kupim felne od njegovog brata koji se nalazi na 350-400 km od mene?? Pa se naljutio što sam umesto Zaječar, greškom, kucajući sa mobilnog kucnuo Zajačar? Pa mnogo vam uvredljiv ovaj forumaš. A ja ne treba da se uvredim na jedno u najmanju ruku bahato, drsko pitanje, šta ti u stvari hoćeš? Lepo kulturno ponudio, lepo kulturno sam se zahvalio na ponudi. Moderator kaže, on je učesnik u oglasu, ima pravo da komentariše? Dobro, kad je učesnik, zašto nije javno ponudio i onda je ok. da javno komentariše. Sam je odlučio da mi ponudu da na pp, pa je onda na pp trebalo i da pita "šta ti ustvari hoćeš"?
 3. - Na početku oglasa stoji obaveštenje moderatora da nije dozvoljeno komentarisanje oglasa na način na koji si ti to uradio, ali ajde dobro. - Drugo, ponudio si mi felne koje prodaje tvoj brat u Zajačaru. Ja felne nemam nameru da kupujem na nevidjeno. Zajačar mi je daleko i uljudno sam ti se preko pp zahvalio na ponudi. - Treće, to su felne 13-tice i danas je ostalo jako malo auta koji nose felne 13" tako da ako ćemo pošteno, 100 eura nije forumaška cena već maksimalna cena koliko te felne mogu da se plate. - Četvrto, već sam kupio jedan komplet tih felni za 80 eura od vulkanizera u mom mestu i na njih su sad montirane nove zimske gume Tigar Wintera kupljene u Bosni koje su nas koštale oko 3000 din komad kada se izvrši povraćaj pdv-a. Drugi par felni planiram da kupim za letnje gume i ne žuri mi se. Naći ću ih do proleća. Inače felne idu na Punto classic onaj bez ikakve opreme, 2009. Godište sa samo 46 hiljada km na satu, koji vozi stariji član moje porodice. Taj punto je fabrički imao felne 13 i gume 155/80x13. Nadam se da sam sad zadovoljio tvoju znatiželju!?
 4. Kupujem Alu Felne 13 inča za Fiat vozila - 4x98 mm Prednos felnama od Seićenta sportinga
 5. Ja to baš večeras rešio malo elegantnije. U onih 5 rupa sam ubacio 5 tiplova tipa lasta. Ekstra se uklopilo osim što sam morao da svaki od tiplova malo stanjim sa nožem. Tiplovi su 10 mm, a rupe 9 mm. U njih se sad uvrću obični holšrafi sa podloškama. Nema varenja i budženja, a jedan tipl 7-9 din. Inače plastičnu zaštitu motora kupio preko KP-a od neke firme iz Zaječara. 2400 din + poštarina. Solidan kvalitet.
 6. Kupljen nov, neki Tajwanski. Tema više nije aktuelna. Sad ga treba ugraditi. Problem su one 3 rupe napred i dve pozadi na mostu.
 7. Pošto Nole ne može da nađe, da nema neko drugi?
 8. Kupujem plastičnu zaštitu ispod motora, tzv. šus pleh za Punto 2/3 i Zastavu 10 (isti su). Može i delimično oštećen ili napukao.
 9. boki01

  P: Ratkapna Fiat 500

  Prodata. Može lock ili brisanje.
 10. Ma to je dobro kad "propiša". Bar znaš koji je cilindar, pouzdano. I samo da dodam, kod nas je kvačilo prilično tvrdo i razdvaja na samom dnu, tek kad se stisne do poda.
 11. Onda da eliminišem curenje ulja. Kočione tečnosti ima dovoljno. Počelo je zimus samo kad je bilo jako hladno. Ponekad pedala kvačila ostane na patosu. Samo ujutro Nastavilo se pre par dana. Isto samo ujutro kod prvog paljenja auta, desi se da papučica kvačila ostane na patosu zaglavljena. Očekujemo da pojava postane sve učestalija i pitamo se kao i svi drugi, koji je cilindar u pitanju
 12. Jedno laičko pitanje: Odakle se cilindri kvačila snabdevaju uljem? Gde je posuda sa uljem za hidraulično kvačilo?
 13. boki01

  P: Ratkapna Fiat 500

  Da upotrebim trgovački izraz FINALNA RASPRODAJA Ratkapna Fiat 500 za 500 Din
 14. Ratkpna od Fiata 500, 16 inča Original.Kompletna, ispravna, lepo očuvana, sa žicom i svim žabicama za montažu. 1 komad. Cena 700 din
 15. Pošto čuješ rele kako radi, odmah da eliminišemo njega i ručicu brisača. Meni je pre par godina na Seićentu bio takav problem - Četkice na elektro motoru brisača. Ja sam te četkice sam promenio, samo moraš da skineš motorić brisača. Ako znaš sam da ga rasklopiš i promeniš kao što sam ja uradio, vrlo jeftin kvar. Četkice su neka bagatela.
 16. I sad 5 godina kasnjje mene zanima isto pitanje? Jel se na Puntu Classic 1,2 benzin šteluju ventili i na kojoj kilometraži? Jesu li ventili sa hidropodizačima ili sa onim pločicama kao kod Zastave?
 17. Evo jedna mala opaska na potrošnju. U nekim mešovitim uslovima vožnje, potrošnja na bordu se vrtela okruglo 5,5. Pred Novu Godinu auto je počeo slabo da greje, radi duže nego što je uobičajeno sa povećanim ler gasom i potrošnja na bordu je skočila na 6,5 Lit/100km u istim uslovima vožnje (pretežno prigratska). Otišao termostat. Stavljen kartončić na hladnjak i čim su prošli praznici, zamenjen termostat. Nakon zamene termostata, potrošnja po bordu je ponovo 5,5 lit/100km, a auto bukvalno nakon 1 km vožnje (ova sad jutra oko +3 do +5). postiže radnu temperaturu. To pišem zbog onih koji vole da voze sa tim kartončićem, a na svakih 100 km, ode 1 Litar benzina. Za 2-3 meseca auto popije kroz gorivo vrednost termostata i njegove zamene.
 18. Znam da je Dinamic, srednji paket, ali zbog drugih stvari i za ubuduće me zanima šta je eper ?
 19. Aktuelno do četvrtka uveče
 20. Evo još nekoliko sličica unutrašnjosti. Ja brkam te modele. Mislio sam da je Actual. Znači, actual je onaj sa crnim branicima, ovaj naš Dinamic, a onaj najjači paket opreme Emotion? Da promenim sad gore u prvom postu?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...