Jump to content
FAS Goran

danijel

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About danijel

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Nis

Recent Profile Visitors

1579 profile views
  1. Proveravao sam nije do toga, neki drugi predlog?
  2. coveka je zezao da s veremena na vreme izbacuje greske pa nemoze da upali auto onda je on isao po servisima da mu to srede i evo kako su to uradili, strasno!! e sad mene zanima kako to da vratim u predhodno stanje onda bi proradila i tabla ako sam dobro shvatio?
  3. ne znam da li je radjen al mi tako izgleda to sam prvo pomislio, a moguce je i da ecu nesto pobrljavio, nista mi nije jasno, jel se immo off radi u motornom ecu ili u body???
  4. Pozdrav svima! Imam jedan problem tj, jedan problematicni stilo, ispisuje Asr failure, Lose connection, Airbag failure, Asr failure, e sad citao sam forum i ostale tema al nikako da nadjem resenje pa molim za pomoc. Dakle probao sam sve i svasta ciscenje D4 konektora, mrenje napona, ciscenje mase i sve je bilo uzalud na kraju sam poceo da gledam komplet instalacije i krenuo sam od volana i imam sta da vidim, citac koji cita kod kljuca je skinut i tu sam se zbunio auto pali ali izbacuje ove greske a takodje ne radi pokazivac temp. i obrtaja, e sad posto je na autu odradjen immo off mene zanima kako srediti sve to makar da radi pokazivac temperature??

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...