Jump to content
FAS Goran

namilax

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About namilax

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Trstenik
  1. Hvala. Probacu sad neki dan. Gledao sam i tamo i iste su cene. Iskoristicu ovu kad vec imam.
  2. Ma koje strpljenje, i onako sam tanak sa zivcima :-) Videcu u Oracal-u, mislim da imaju i online shop.
  3. Navoj bih rekao da je M12 ali za korak nisam siguran da li je 1,5 ili 1,25. Pre bih rekao da je 1,25 jer Talijani su to.
  4. Preradicu ovu moju onda. Hvala na odgovoru. Mozes li mi samo reci koji je navoj?
  5. Toga sam se i plasio. Onda cu sa busilicom. A gde si uzeo foliju i koju?
  6. I meni su farovi pozuteli pa bih da odradim poliranje. Uzeo sam, za brusilicu, onaj nosac sa cickom na koji se stavlja sundjer za poliranje. Na brusilici nemam regulator broja obrtaja pa pitam da li mogu da zeznam far zbog velikog broja obrtaja? I koji vosak koristiti posle kao zastitu?
  7. Potrebno: Svetlo u zadnjem braniku za tablicu Poklopac rezervnog tocka (klot, bez alata) Za sada to. Ako se setim jos necega dodacu. Ponude na pp.
  8. A imas li kuku/sraf za slepovanje za Stilo? Kazu da su isti.
  9. Imas li svetlo za tablice za Punto mk2a? I kuku za slepovanje?
  10. Uz auto sam dobio kuku sa unutrasnjim navojem a meni treba sa spoljnim. U jednom oglasu sam video da je ta za Punto 1 i Lancia Y. Ako neko ima sa spoljnim da proda ili da menjamo.
  11. Sta mi je od interfejsa potrebno za citanje motora za Punto 1.2 16V 2002? Cesto mi pali lampicu "check engine" pa da vidim o cemu se radi. Koliko sam uspeo da provalim dovoljan mi je samo ELM. Pozdrav
  12. Zamenio danas. Morao sam da skidam i onu plastiku sto prolazi izmedju sedista jer konzola nije htela da izadje. Mozda bi i izasla da sam primenio malo vise sile ali me bilo strah da ne pukne. Hvala u svakom slucaju.
  13. I meni ne svetli oko prekidaca za ventilaciju pa moram uskoro da sredim. Oni iznad za stakla, city i ostalo svetle. Ne verujem da je osigurac jer kako vidim u knizi jos neke stvari su vezane na taj osigurac. Aj kolega "klaywert" objasni kako si skinuo ako ne mora taj deo izmedju sedista. Da se ne maltretiram dzabe ako ne mora.
  14. Pozdrav ljudi. Ime mi je Milos i zivim u Trsteniku. Pre 2 nedelje sam kupio Punto 1.2 16v 2002. god., uvoz iz Italije. Pre toga sam vozio juga, pa keca. Stojadina jos uvek ga drndam za posao dok ne legne na asfalt pa onda na otpad, a zao mi ga, ima odlican motor ali je dosta truo ('80. god). Ima par sitnica koje moram da sredim na Puntu ali sam prezadovoljan autom. Za mene jedan od najlepsih manjih automobila. Slike jos nemam ali okacicu kad ga slikam. Pozdrav do ponovnog javljanja.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...