Jump to content
FAS Goran

Salvatore.

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. Ne multipli 2005. 1.9 JTD uopste nemam opciju za resetovanje servisnog intervala (ni sa jednom verzijom fes-a). Moze li se to uopste uraditi ili ja negde gresim? BTW koristim VAG KKL 409.
  2. Ne rade mi zadnji (srednja dva) parking senzori. Da li odgovaraju parking senzori od nekog drugog modela (Fiat, Alfa, Lancia). Jel ima neko neku preporuku za resavanje ovog problema?
  3. Ako se baš ne ni malo razumeš u eletroniku bolje ne diraj ništa, sve slike su prilično jasne a i sva objašnjenja su prilično jasna, ne treba ti ni slika. Ako ipak hoćeš da čačkaš, u tvom slučaju treba da presečeš 3. pin.
  4. Odvrnuo sve imbuse, skinuo plastike, ali kad sam video zabice odustao sam od uradi sam varijante, ne bih da pokidam nesto.
  5. Nadjoh. Jel skidao neko tapacirung sa vrata? Kako se skida?
  6. Probacu sa WD, a gde da nadjem to cudno stvorenje zvano auto bravar?
  7. imam Fiat Multipla 1.9 JTD 2005 i zaglavljene su mi bravice za otkljucavanje vrata. Desna ne moze da otkljucava a u levu prvo jedva ubacim kljuc a posle ga jedva izvadim. Daljinsko otkljucavanje radi normalno. Moze li se nekako razraditi/podmazati bravica?
  8. I ja bih voleo dobiti link za 3.5 Ne mogu da ocitam airbag na Fiat Marea 1998 1.6 16vMAGNETI MARELLI, na fiatecuscan forumu sam procitao da starije verzije (starije od 3.5) ne mogu da ga citaju (dobijam odgovor "NO ECU RESPONSE"). Zna li neko nesto o ovom problemu?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...