Jump to content
FAS Goran

User

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About User

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Punto mk2 1.2 8v
  1. Pa OK, ali koji su ovlašćeni u Beogradu, osim "Društva za usluge, promet i proizvodnju Bogunović DOO, Beograd (Zemun)" - puno poslovno ime?
  2. Mali update od jutros (izvinjavam se zbog lošeg kvaliteta snimka, ali je to jedini, stari telefon, koji snima sam, dok su mi obe ruke na volanu, poštujući ZOBS )
  3. U poslednjih 1000km (dakle poslednjih petnaestak dana) prosecna potrosnja, po racunaru, je 6.3 l/100km pri posecnoj brzini od 38km/h. Ove godine do Halkidikija i nazad do Beograda prosecna potrosnja, po racunaru, je bila 5.1 l/100km, pola puta sa ukljucenom klimom, ali se ne mogu se setiti prosecne brzine (znate da je najveci deo autoput). Gorivo: NIS, BETOIL ili kako se zove ona pumpa na izlasku iz Makedonije, i nesto kupljenog u Grckoj (ne secam se pumpe). To je jedini primer kada se meni merenje cep-cep slagalo sa racunarom, jer inace racunar pokazuje od 0.3l do 0.5l MANJE nego sto izmerim potrosnju po tacno odredjenoj crtici na skali ili paljenju pampice za rezervu. Valjda je to prihvatljivo P.S. E da, motor je 1.2
  4. Ne, ne, nije prekomplikovano, ovo je sveobuhvatno i odlicno objasnjenje Samo mi jedan deo ostaje nejasan: Da li nivo tecnosti u posudi treba da bude uvek isti bez obzira na temperaturu motora, ili je malo visi kod motora na radnoj temperaturi u odnosu na hladan motor? Mislim da sam u uputstvu za razlicite proizvodjace procitao da je ovo drugo "normalna" pojava-cista fizika.
  5. Šta je ovo, promenila se doktrina od 2010 do 2013? Pa jel` "PRVO ovu iza motora" ili "prvo na hladnjaku" ?
  6. Danas sam zvao Delta Automoto, kazu da od kraja maja ne rade vise punta, vec prelaze na druge marke automobila/modela sta li vec.... ne znam da li sam dobro shvatio (uzmite sa rezervom), jer sam bio zbunjen odgovorom, znajuci da su oni prvi ovlasceni zastupnici/serviseri.
  7. Zdravo drustvo, Ivan iz Beograda (Punto po drugi put), izgleda da cemo se druziti...pretpostavka je da ce te vi biti meni vise od koristi nego ja vama, ali potrudicu se ...Pozdrav svima! I samo da znate, "glеdam" vas vec neko vreme...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...