Jump to content
FAS Goran

acailic

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About acailic

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Bravo sx 1.6 16v
  1. Nije mi jasno na kraju da li treba ventilator da radi onog trenutka kada se upali klima ili se pali gasi po potrebi iako je klima ukljucena. U pitanju je bravo 1.6 16v, juce napunio klimu i majstor mi kaze da ne pali ventilator kad se upali klima te da odem kod elektricara da mi sredi jer u suprotnom moze riknuti klima.
  2. Rotor-stator nemam pojma oko 100e je remont. Problem je resen, narucen polovni za 40e sa identicnog automobila, znaci ukoliko neko bude imao istu dilemu, na 1.6 16v sa klimom ide alternator samo sa tog modela.
  3. U uputstvu pise da pasuje i od 1.8 i od 2.0 20v pa cak i od 1.9td sa klimom, ali da li je u praksi to tako, da li je kacenje isto?
  4. Crko alternator jurim neki polovni, da li neko ima iskustva sa ovim koji alternator se "uklapa" u 1.6 16v sa klimom, da li pasuje od 1.8, 2.0 ili mora striktno od 1.6?
  5. Dobanovacki put, broj ne znam tel. 065/66666-22 kad se udje na altinu ide se pravo (ne skrece se desno u ugrinovacki put) i nakon 50-100m sa leve strane ima velika reklama sa brojem telefona na kapiji. Punjenje je 3000, meni nista preko nije hteo da naplati a izasao mi je maksimalno u susret i savetima i radom tako da najtoplije preporuke, opet mislim da se zove Nikola ali nisam siguran
  6. Upravo sam na Altini uradio servis i punjenje klime, mislim da se decko zove Nikola i prezadovoljan sam odnosom prema musteriji i kvalitetom uradjenog pa bih ga svima preporucio. Imao sam problem jer je bravo bio ranije automatik pa mu crevo ko je je puklo nije isto kao kod manuelnog fiat brava i presostat nije isti te sam menjao creva iz hladnjaka i iz presostata i menjao lokaciju presostata da bi bilo isto kao i kod svakog brava, danas napunio klimu i evo smrzo sam se
  7. U kakvom je stanju zadnji trap? Jel moze on da se posalje nekom kurirskom u Beograd? Pusti mi broj na pp da se dogovorimo, pozdrav

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...