Jump to content
FAS Goran

Nidzo

Members
  • Content Count

    1612
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nidzo

  1. Stiglo i meni vješanje danas. Milane šta si koristio za ljepljenje?
  2. Hvala ti. Baš tako kao na tvojoj slici se i moj raspao. Kad se navikneš na njega stvarno fali kad ga nema,
  3. Isto i moj tako nastradao prije par dana. @milan-jtd daj link oglasa za to vješanje.
  4. Dajte neke sajtove da vidimo kako to izgleda. [emoji6]
  5. Juče oko 13h na autoputu u pravcu Beograda kod aerodroma sivi Stilo sa natpisom Eat my dust na gepeku i sticker-bomb aplikacijama na bravama šlepao zaustavnom trakom sivkastog Puntića. To neko od naših poranio na skup?
  6. Kum hoće da pazari nešto da može da se kotrlja pa našao ovoga. Je l' zna neko nešto o ovome primjerku? http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6107385/fiat-punto-sporting
  7. Na Androidi možeš da instaliraš navigaciju ili bilo koji apk koji nije skinut sa Play Store-q bez root-a Na iPhone treba JB. Ima i Garmin za iOS.
  8. +1 za PopCorn. Ako nema titla za film u samom programu možete ga ubaciti sami. Automatski prepoznaje i TV ukoliko je umrežen tako da se može gledati i tako.
  9. Nidzo

    Igrice

    Igram ja s vremena na vrijeme. Ranije aktivnije tako da sam dogurao do jednog Tier IX tenka (ruskog IS-8)
  10. On je to napravio u PowerPoint u
  11. Kolika je rezerva na Puntu 1.2 8V? Koliko litara ili kilometara? Ja sam u petak prešao oko 120km pri prosječnoj potrošnji od 5l od trenutka kada se upalila lampica za rezervu do granice ulaska u onu narandžastu crtu https://yadi.sk/i/JdA0_Bf1epw54
  12. Ako je plavi Bear evo uputstva koje dolazi s njim: https://yadi.sk/i/dERvDtYdeof8B
  13. Sigurnosni šrafovi iz Ten Fingersa u N.Pazovi. Prije dve godine bilo je 20€ 4 šrafa i nastavak. Mislim da nisu dizali cijenu.
  14. Počne da radi na dva klipa ali izbaci i grešku bobine koliko sam pročitao. Ja sam mislio da je kod mene riknuo komp ali nakon zamjene mjesta bobinama i izbacivanja drugog koda greške na svu sreću bila je bobina.
  15. 8V ima dve bobine. Na svaku po dva kabla
  16. Ja sam uzeo ovu Standard bobinu (engleski proizvođač) u Euro Autu prije mjesec dana. Za sada nikakvih problema.
  17. Kamo sreće da su da li Hvala Na alu felnama su 185/55/15 i to je neka fabrička dimenzija. Nije neka velika razlika u udobnosti. Podnošljivo je Ne bih išao niže.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...