Jump to content
FAS Goran

Gremlin

Members
  • Content Count

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gremlin

  1. Uradio i snimi. Kad probam da ucitam u excel brljavi i ne mogu da napravim dijagram.
  2. Pominjete vracanje kilometraze... Odometar pokazuje 0, u pitanju je Alfa 147 1.9mjet 103kW. U cemu je problem? Da li neko moze resiti zagonetku?
  3. Trebalo je samo duze zadrzati dugimce:) To sam tek shvatio kad procitas isnstrukciju za navedenu aplikaciju, sad radi i bez aplikacije posto je u pitanju Android 4.0.3 Hvala Vam, drugari;)
  4. Nema tih slika u galeriji. Ne znam gde da trazim?
  5. Probao i izgleda da hoce posto pise SCREEN CAPTURED:) Ali ne znam gde sad da pronadjem slike
  6. Radi 4s i onda prekida? Ne znam sta bi moglo biti. Cekaj neka se javi neko ko se bolje razume u elektroniku ili pitaj nekog servisera. Uglavnom javi u cemu je bio problem, ako si resio u medjuvremenu.
  7. Ovo je odlicna prica za TV, emisija POTROSACKI SAVETNIK je stvorena za ovakve prevarantske agencije. Javi im se. Autor emisije Nenad Bumbic je jako profesinonalan i prijatan.
  8. Kolege, svaka cast:) Lepo ste ovo uradili, ali ja prodao Alfu pre 20 dana, tako da cu ovo iskoristi kad kupim novu. Svaka cast jos jednom!
  9. Gremlin prodaje svoju ljubimicu, pa ako je neko zainteresovan http://www.polovniau..._romeo_147_jtd/
  10. Ima li neko ideju kako da uradim rekalibraciju protokomera? Koji program da koristim? FES 3.6 nema tu opciju.
  11. Da ti nije previse prljav filter kabine/vazduha/klime? Kad si ga poslednji put menjao?
  12. Taj menjac sa 6 brzina, moze da se ugradi bez problema na JTD 115 konja. Provereno!
  13. Pozdravljam forumase, ali Gremlinu treba nekoliko informacija:) Kao sto vidite zanima me Punto 1.4 70KW sa 6 brzina Sve sto znate i voljni ste da podelite korisitice;) Veliki servis, mali servis, trapovi, potrosnja, generalno kako se pokazao... HVALA UNAPRED
  14. Kao sto oglas kaze prodajem moju ljubimicu, evo linka http://polovniautomo..._romeo_147_jtd/
  15. http://polovniautomo..._romeo_147_jtd/ Gremlin se oprasta do svoje ljubimice:(
  16. Zerga, i mene muci isti problem:) Ne znam kako se radi rekalibracija, a daleko mi BG da dolazim kod Gorana. P. S. Primetio sam da mi je i veca potrosnja, kako se kod tebe krece? Je l' moze rekalibracija preko FiatEcuScan?
  17. Danas smo probali kod drugara, isto Alfa 147, ali ni kod njega nece da otvori AUX mode. Otpornik od 220oma. U cemu je problem ima li neko ideju?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...