Jump to content
FAS Goran

woolfika

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

About woolfika

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

3792 profile views
  1. Prodajem original abarth grande punto felne , 17, 7J, 4X100 sa gumama Dunlop SP sport dimenzija 225/45/17. Flne nisu udarane niti varene, ocuvane su sem nekih delova na rubovima gde su malo zagrebane! Gume su DOT 1012, proizvodnja 2012, sve su jednako potrosene, ima jos mesa za voznju! 350e fiksno!
  2. Sutra idem kod sudije za prekrsaje, pogresio sam nije tacka 6 nego 9, 333, stav 2, tacka 9. U Zobsu pise ukoliko je izazvana saobracajna nezgoda od 6 d0 18 000dinara kazna, nista ne pise za bodove i oduzimanje dozvole.
  3. Pozdrav svima, Imao sam malo cukanje. Policajac je u zapisniku okrivio mene. Clan 333, stav 2, tacka 6. Jel moze neko da mi kaze koja visina kazne kao i koliko bodova me ocekuje ukoliko sudija presudi da sam kriv?
  4. MIslim da je default entropay currency u dolarima jer kad radite load funds nudi Vam samo dolare pa onda mozete da radite konverzije. Ako preko paypala recimo placam nesto u eurima, onda bi trebalo na entropay u load funds da uradim konverziju u eure da mi ne bi entropay skinuo sa virtuona eure pa ih prebacivao u dolare pa onda platio paypalu konverziju dolara u eure?
  5. Pozdrav svima, Da li neko zna koja je default valuta za Entropay? |Hocu da znam, zato sto prebacujemo sa virtuona u eurima na entropay, pa me interesuje da li entropay vrsi konverziju u neku drugu valutu? Hvala.
  6. Sad sam im poslao kopije svih dokumentata i otkljucali su nalog dobio sam sve brojeve na kartici i CVV, mada za ime i prezime na virtuelnoj kartici mi pise entropay user, da li to da pisem kad ubacujem karticu na paypal? Hvala unapred
  7. Napravio sam entropay nalog, dodao svoj master card, medjutim ne vidim sve brojeve kartice ni CVV. Da li moram da dodam minimum 20 $ dolara da bi mi entropay dozvolio pristup virtuelnoj karitici? Hvala unapred.
  8. HAHAHA, znam ja to, mada kazem vam ljudi vozio sam bravo HGT koji je spusten sa 16cama, skroz druga prica..... ima nize opruge i neke bilstein skracene amortizere.
  9. Jel moze neko da mi preporuci neke jeftinije udobne sportske amortizere?
  10. Molim Vas za sugestije Vozim fiat bravo 1.9 jtd. Pre dve godine sam kupio eibach sportske opruge kojima sam spustio auto, ne znam tacno koliko ali sigurno jedno 3-4cm. Kupio sam ih od Marka i Vlade sa Ledina. Imam normalne amortizere. Na autu su 16 felne od fiata coupea sa gumama 215/40 16 i auto je uzasno tvrd. Zimus sam vozio 14ice dimenzije 177/65/14 bio je meksi ali opet dosta tvrdji nego pre. Pre neki dan sam se vozio u Vladinom (sa Ledina) fiat bravu hgt koji je isto spusten, ima 16ice i sportske amortizere. I auto je neverovatno udoban. Koliko bih dobio na udobnosti ako bih stavio sportske amortizere i sta mi vi preporucujete do nekih 200-300 eura max? Hvala unapred.
  11. Istekla mi je registracija na motorciklu i želim da zadržim staru tablicu kao uspomenu da mi stoji kod kuće. Da li ću platiti tu taksu za ukradene tablice - 2500 dinara + 4000 dinara za izdavanje nove saobraćajne i nove tablice? Molim Vas da mi odgovorite!
  12. Ukoliko imate stari fiat bravo, brava, do 2000 koji ima tropinski konektor, treba Vam samo adapter sa tropinskog na obd. Ja nisam prepravljao galletto interface i mogu da pristupim airbagu i abs-u bez problema.
  13. ^^^ Gde u ECU se cuva informacija o kilometrazi na EDC15? Da li se chipovanjem, tj ubacivanjem nekog drugog fajla moze promeniti kilometraza ili se ona cuva negde drugde?
  14. Hvala, ali cini mi se da radi posto auto ok povlaci, mada moj mehanicar nije nesto zadovoljan kako ide, posto vidim da imas isti auto kao moj, imam neke tuning fajlove pa ako si raspolozen mozemo da uradimo chip tuning na tvojim kolima drugarski

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...