Jump to content
FAS Goran

radosavljević

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. Mnogo hvala Gorane,ako su stvarno brizgaljke u pitanju,doći ću do tebe. Uzgred,u četvrtak vozim auto na detaljnu dijagnostiku kod profesora koji taj predmet(autodijagnostika) predaje u srednjoj školi gde mi supruga radi. U svakom slučaju,ovom OVLAŠĆENOM,gde sam vozio auto ne verujem! Mislim da je hteo da uzme lovu nizašta,ali ,videćemo u četvrtak...
  2. Ne znam koje su boje. Znam samo da je Landirenzo.U dozvoli piše proizvođač i broj reduktora-isparivača.
  3. Danas su me zvali iz FAS i kažu sledeće: razmotrili smo Vaš slučaj i nemate prava na zamenu brizgaljki plina, prešli ste 31200 km, evidentirali smo primedbu, hvala zdravo... U servisnoj knjižici piše za brizgaljke (ali ne plinske) da ne podležu garanciji, ali da medove brizgaljke odu na tako maloj kilometraži i još da ne podleže garanciji? U redu brizgaljke za pranje stakala,ali ovde jedna košta 100 evra! Ipak le to landirenco i plaćen je dobrih 1000evra! Kome još da se obratim? Po meni je ovo čista prevara! Prvo fiatov servis BOGUNOVIĆ jer mi nisu rekli prvi put šta je u pitanju nego me zavlače. Onda FAS, spominju ograničenje u kilometrima od 30000, i na kraju velike pare,bukvalno bačene. Uzgred,renomirani servisi koji ugrađuju auto gas, kada im iznesem problem ostaju u čudu. Svi na taj isti sistem Landirenco daju garanciju mnogo duže na ceo gasni uređaj! Savetuju mi da ugradim Stefanelli, 450 evra ,a za FAS i njihov fabrički gas moj dobronamerni savet: IZBEGAVAJTE U ŠIROKOM LUKU UGRADNJU FABRIČKOG GASA U FIAT VOZILA!!! RAZLOG Nemate garanciju na dizne- brizgaljke 1 kom 100 evra ne menjaju jednu,nego sve 4,dakle 4 puta 100= 400 evra minimum! Preskup je ceo sistem Dovođenje kupaca u zabludu sa ograničenjem u kilometraži, koje se nigde ne spominje u pisanoj formi Zaključan,tj kodiran sistem gasnog uređaja ,pa ste prinuđeni da servisirate u fiatu Inače,autom sam zaista prezadovoljan,jer u vozačkom smislu ispunjava sve moje zahteve. Za sada je ovo jedini način izražavanja mog nezadovoljstva,a o daljim merama razmišljam. Voleo bih da ovo moje loše iskustvo prenesete i drugima,i ako neko od ljudi iz FIATA ovo pročita neka mi odgovori na prosto pitanje: Zašto ne dajete garanciju na CEO gasni uređaj dve godine? Zbog čega je ugradnja gasa kod vas toliko skupa,za razliku od ovlašćenih servisa koji ugrađuju isti sistem, a ne dajete garanciju na najskuplje delove? Znate li koliko su medove dizne predviđene da traju? Jel možda 300000km? Po toj računici,ako ste kupili auto na kredit,recimo na sedam godina,prelazite godišnje 15000 km,računica je prosta plinski uređaj=1000 evra 7 godina po 15000 km=105000km/ 30000km=3,5! E, drugari,pošto dizne traju 30k,znači 3,5 puta brizgaljke po 400 evra je 1400 evra,i somića za ugradnju je 2400 evra. Drugari iz FASA, doooobro razmislite o ovome!!! A vi potencijalni kupci plajvaz u šake,pa udri po računici!
  4. Vozim punta sa fabrički ugrađenim gasom i još je u garanciji. Problem je sledeći: U februaru se upali EOBD lampica, ima broj obrtaja ali ne i snagu, loše vuče, trese... Odem u ovlašćeni servis (namerno ne govorim koji) oni mi resetuju sistemi kažu da nije ništa, samo loše gorivo, vozi češće na benzin i sve je ok. Posle desetak dana ista priča ali se ugasi lampica sama od sebe. Pre dve nedelje isto, odem u servis, ista priča sa moje strane, ali kažu mora da se menjaju brizgaljke?! Kao, to ne spada u garanciju, potrošni je materijali košta komplet za Landirenzo oko 450 evra!!! Pitam Vas za savet, da li je možda nešto drugo u pitanju, ili neko hoće da me odere? Uzgred, ovlašćeni servisi Landirenza daju dve godine garancije na ceo gasni sistem, bez obzira na kilometražu. Šta bi mogao biti kvar, i šta mi predlažete?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...