Jump to content

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

devaiva

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About devaiva

 • Rank
  Il Nuovo

Profile Information

 • Location
  Krasno, Croatia

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Stilo MW 1,9 JTD 115 ks
 1. Da li ja to mogu napraviti s ovim?http://www.ebay.com/itm/180989198305?_trksid=p3984.m1439.l2649&item=180989198305&cmd=ViewItem&sspagename=STRK:MEWNX:IT&vxp=mtr
 2. Fiat Stilo - ne rade maglenke?

  Valjalo bi napisati za sve releje od čega su. Ja sam jedva našao relej pumpe goriva i ventilatora kabine.
 3. Meni u servisu kažu da se lampica ne može upaliti kad nema serijski tempomat.
 4. Stilo - silen blok zadnji

  st. Radi se o ovlaštenom servisu. K Ipak nije prolupao, nije bio dobro stegnut, sad je opet onaj stari dobri Stilo.
 5. Ručica 50€, ostalo iz garaže.
 6. Stilo - silen blok zadnji

  Na prešu, skidali su cijeli most. Radi se o ovlaštenom servisu. Kupio sam BIRTH-ove na ebay-u, originalni u servisu dođu 100 € par.
 7. Stilo - silen blok zadnji

  Pozdrav, ja sam pred dva mjeseca ugradio BIRTH-ove, desni mi je već prolupao, pa jeli to moguće.
 8. Evo, zahvaljujući preciznim uputama ljudi sa foruma ugradio ga i ja, radi od prve, trebao sam samo spojiti 4 žice na smeđi konektor i +12V sa bravice. Lampica naravno ne svijetli, isključuje se na kočnicu i kvačilo, sve u svemu super. Sutra idem na autoput pa ću ga isprobati temeljito.
 9. Fiat Stilo - problem sa instrument tablom

  Izgleda da sam našao krivca, samo ne znam kuda vodi, tj, gdje završava. Kad ga nategnem prema gore (kabal naravno), pištanje prestane. negdje gubi kontakt, a izgleda da ulazi u kabinu s grupom kablova iznad ABS-a. Radi se o kablu vezanom na - pol akumulatora, srednji po debljini, ovaj odšarafljeni, ide unutar lijevog blatobrana pa izlazi u grupi kablova iza akumulatora.
 10. Fiat Stilo - problem sa instrument tablom

  Pozdrav društvo, na ovom forumu sam naučio puno o Stilu, imam ga već 5 godina, dobar je samo malo zeza instrument tabla s vremena na vrijeme. U vožnji počnu kazaljke, temperature, broja okretaja i brzine padati na nulu, a sve lampice se počnu paliti i gasiti. To potraje par dana pa prestane. Učestalost nema pravila, niti vlažno ili suho vrijeme. Motor normalno vuče kad se to događa. Možda neko ima iskustva pa molim pomoć.
×