Jump to content

lan_fan

Members
 • Content count

  119
 • Joined

 • Last visited

About lan_fan

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  HR, Os

Previous Fields

 • Garage
  F Stilo 1.9 jtd, F Fiesta 1.4 2014, Kymco Agility 150i R16 +

Recent Profile Visitors

1872 profile views
 1. moj Stilo nema na tim pozicijama releje, ustvari su ti utori slobodni...namjeravam rasturiti kutiju preventivno i očistiti dobro, pa samo kažem.
 2. Fiat Stilo - kočnice

  prije 7 dana promijenio ulje....sada sve ok...hvala. i ja sam jedan od onih koji su mislili da se ulje samo promijeni u posudi i da je to dovoljno...sada sam se uvjerio da nije. .
 3. našao....jedna dvobojna žičica je bila u prekidu, mislim žutoplava,...spojio sam ju ali i dalje svira oil level....tražim dalje.
 4. našao...onaj crni veliki iza osigurača?
 5. dovezao STILO JTD sa zamjene kvačila....pokazuje mi da manjka ulja, a ne manjka, i svijetli trokut...pretpostavljam da u servisu isu utakli kabl u senzor...gdje se nalazi isti? Thx
 6. Fiat Stilo - kočnice

  danas na putu iz čista mira papuča kočnice postala mekana, trebam par puta stisnuti da otvrdne kao kad ima zraka....dolaskom kući kao da se unormalilo, ipak me malo straah da se ne ponovi. jeli itko imao sličnu situaciju i do čega bi moglo to da se desi.? Hvala.
 7. Lancia Thesis - remont trapa?

  kod Thesisice prednji trap je molto komplikato...na svojoj sam sam mjenjao opruge na prednjim kotačima, pa sam maalo podrobnije gledao u ta čuda...brrr, svaka čast onome tko se s tim uhvati u koštac, reparirati sva ta čvorišta nije zaj...ncija, oprostite na izrazu. samo naprijed pa javi.
 8. velika večina problema te vrste je konekcija ispod subozačevog sjedala....
 9. Prodao sam Thesis, pa bih opet lanciu...nešto me kopka jedna Lancia Delta 1,9 Twin Turbo 190 ks. 2011....Imali netko sa foruma iskustva sa tako nečim? Hvala.
 10. znači, prodao sam L Thesis....kopka me da opet nabavim nešto egzotično, naravno iz Italijanske kuhinje, ostale me ne zanimaju. Nije frka, proljeće je opcija. na nišanu je ovako nešto: Samo mi nemojte pričati o potrošnji jer sam još 1996 vozio: https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=240680578&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=16600&makeModelVariant1.modelId=14&maxMileage=200000&minFirstRegistrationDate=1990-01-01&pageNumber=1&scopeId=C...a to je tek trošiloo. Ali tek od 2008 kada su uveli ZF automatiku. Ono prije je bilo koma. Ne tražim neke savjete, jer nema razumnog razloga za tako nešto, ali život je jedan, pa ako se bude moglo..... Čisto tema za raspravu. Hvala i poz.
 11. Potreban limar - iskustva

  hvala, na tragu sam.
 12. Potreban limar - iskustva

  nije mi problem limar, imam jednog jako dobrog, nego sam mislio da netko radi već gotove rubnike za stilo u SRB, ovdje kod mene nema...ali ispada da nema ni kod vas.. a ništa, neka se malo poigrara... pozdrav.
 13. Potreban limar - iskustva

  pozdrav, zadnji lijevi rub blatobrana se umorio, moram to što prije riješiti dok ne metastazira... dali ima za kupiti gotov rub blatobrana, Stilo 3 Vrata...ili majstor to sam kroji/reže/vari od lima...?? ako ima , tko i koliko novaca.? Hvala.
 14. Fiat Stilo - šuspleh

  dali je ta centralna zaštita motora ista za benzin i dizel Stilo?
×