Jump to content

lan_fan

Members
 • Content count

  146
 • Joined

 • Last visited

About lan_fan

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  HR, Os

Previous Fields

 • Garage
  F Stilo 1.9 jtd, F Fiesta 1.4 2014, Kymco Agility 150i R16 +

Recent Profile Visitors

1983 profile views
 1. prve impresije nakon popravka su pozitivne, osim što alt radi bez problema, mislim da sam izgubio neke vibracije prilikom gašenja motora a koje sam prije imao..ne znam čemu zahvaliti, ali pozitivno. do slijedećeg problema, nadam se ne tako skoro, pozdrav ekipi i hvala na sajetima. off, kaže mi ekipa daj ga se više riješi, 17 god, 365 000 km, več si dosadio i vragu i čovjeku...ali nešto bolesno me tjera da ga vozim skroz dok mislim da vrijedi ulagati...još uvijek na 10 000 kn pola litre ulja.. poz.
 2. riješeno...novi aku, 75 ah... gen pregled i zamjena dijelova na alt, regler, ležajevi, četkice, kolektor...+ ruke...sve zajedno sa aku 150 eura..
 3. Stavio novi ako. Isti simptomi. ..dogovorio kod aelek za ujutro..ruke 50 e sa skidanjem i montažom. Jedan put sam to sam radio. Nikad više . Kaze da su simptomi alternatora.
 4. imam stari unimetar sa analognaom skalom, u mirovanju oko 12 a kad motor radi, sad upali bez problema i dodatnih zvukova. ispod..rekao bih oko 10...mislim da je aku dao svoje.
 5. i tako vozim se po gradu kad se počela sijalica kontrole alternatora paliti...pa nestane pa se pojavi, i primjetim da je ler povečan, na oko 1100 okr...nakon jednog zaustavljanja i ponovnog paljenja pojavio se težek volan, nema servo...dam malo gasa i proradi...dođem kući pogledam pod haubu da nije kanalni remen pukaao, nije...pokušam upaliti, teško vergla ali upali, ali sa nekim zvukom kao da nešto drobi...brzo ugasih, stavim punjač pa sad čekam,...aku je star 4 godine, možda mu je vrijeme za zamjenu??
 6. ja bi krov na Stilu u crnu....imate preporuku nekoga , pošto sam iz Osijeka neko bliže do granice...i koliko je to novaca otprilike' hvala.
 7. krivo, dijagnostika to odradi bez poseBnog tastera...pogledaj na 5.18 min. www.youtube.com/watch?v=zo2k4ChMh_U
 8. kod mene sae to pojavi automatski kad dam kontakt...kvadratići u onom malom ekranu gdje je kontrola dugog svjetla.
 9. Fiat Stilo - često postavljana pitanja

  Pitanje: gdje se nalazi ono što svira za grešku? Imam osjećaj kao da zvuk dolazi negdje oko obrtomjera....??
 10. Fiat Stilo - kočnice

  malo kasnim sa DOBRIM vijestima, ali bolje ikad nego nikad....doveo u red ZL kočnice...sada je sve uredu....nova cjevčica, nove sajle, i to je to....
 11. Fiat Stilo - kočnice

  maloprije bio nna valjcima, opet isto...svi dobri osim ZL...poludim više.
 12. Fiat Stilo - kočnice

  maločas sam ponovo rastavio kočnicu...i gledam nutarnja pločica ima na sebi kao jednu bradavicu koja po logici stvari treba sjesti u jedan od ona dva utora na klipu...to do sada nije bio slučaj, bar kod mene...jeli tome tako, molim komentar.
 13. Fiat Stilo - kočnice

  ma nije...da je nebi curilo ulje pri zračenju...
 14. Fiat Stilo - kočnice

  moja kalvarija sa kočnicama nema kraja...zadanja lijeva ima trečinu sile u odnosu na desnu...provjereno dobra čeljust je zamijenila bivšu...pločice jaaako dobre, disk bez prigovora, ozračeno i sve bi trebalo klapati, ali 0 bodova...sad se vratio sa valjaka,a opet isto...izluđuje me već ovo....jeli ima nešto da nekome pada na pamet???
×