Jump to content

lan_fan

Members
 • Content count

  112
 • Joined

 • Last visited

About lan_fan

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  HR, Os

Previous Fields

 • Garage
  F Stilo 1.9 jtd, F Fiesta 1.4 2014, Kymco Agility 150i R16 +

Recent Profile Visitors

1832 profile views
 1. Lancia Thesis - remont trapa?

  kod Thesisice prednji trap je molto komplikato...na svojoj sam sam mjenjao opruge na prednjim kotačima, pa sam maalo podrobnije gledao u ta čuda...brrr, svaka čast onome tko se s tim uhvati u koštac, reparirati sva ta čvorišta nije zaj...ncija, oprostite na izrazu. samo naprijed pa javi.
 2. velika večina problema te vrste je konekcija ispod subozačevog sjedala....
 3. Prodao sam Thesis, pa bih opet lanciu...nešto me kopka jedna Lancia Delta 1,9 Twin Turbo 190 ks. 2011....Imali netko sa foruma iskustva sa tako nečim? Hvala.
 4. znači, prodao sam L Thesis....kopka me da opet nabavim nešto egzotično, naravno iz Italijanske kuhinje, ostale me ne zanimaju. Nije frka, proljeće je opcija. na nišanu je ovako nešto: Samo mi nemojte pričati o potrošnji jer sam još 1996 vozio: https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=240680578&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=16600&makeModelVariant1.modelId=14&maxMileage=200000&minFirstRegistrationDate=1990-01-01&pageNumber=1&scopeId=C...a to je tek trošiloo. Ali tek od 2008 kada su uveli ZF automatiku. Ono prije je bilo koma. Ne tražim neke savjete, jer nema razumnog razloga za tako nešto, ali život je jedan, pa ako se bude moglo..... Čisto tema za raspravu. Hvala i poz.
 5. Potreban limar - iskustva

  hvala, na tragu sam.
 6. Potreban limar - iskustva

  nije mi problem limar, imam jednog jako dobrog, nego sam mislio da netko radi već gotove rubnike za stilo u SRB, ovdje kod mene nema...ali ispada da nema ni kod vas.. a ništa, neka se malo poigrara... pozdrav.
 7. Potreban limar - iskustva

  pozdrav, zadnji lijevi rub blatobrana se umorio, moram to što prije riješiti dok ne metastazira... dali ima za kupiti gotov rub blatobrana, Stilo 3 Vrata...ili majstor to sam kroji/reže/vari od lima...?? ako ima , tko i koliko novaca.? Hvala.
 8. Fiat Stilo - šuspleh

  dali je ta centralna zaštita motora ista za benzin i dizel Stilo?
 9. nakon punih 5 godina došlo vrijeme da se rastanemo...auto je imao 14 god i 210 000 km, od toga kod mene 50 000.. bezprijekorno je to odradio, uz tu i tamo probleme koje sam rješavao u većini preko ovog foruma jer su servisi za kxxxc. Nikad više neću imati takav auto, mislim na udobnost i karizmu. Sretno novom vlasniku, .....
 10. zna biti problem sa konektorima ispod suvozačkog...ja bio na brisanju greške u ovl servisu, ali su rekli da nema svrhe jer če se odmah upaliti čim se malo makne sic ili netko sjedne...onda sam na nekoj stranoj stranici našao kako riješiti problem...ukloniti te konektore, pa obična luster klema ...i boja na boju spariti, izolir trakom to dobro omotati, iako ne mora jer tu nema vode ali čisto iz estetike da ne izgleda nakardno...nikad više greška.
 11. slabiji ima kraj auspuha sa jednom cijevi.
 12. obrati pažnju i na ovo crijevo...zna imati pukotinu koja se ne vidi na malom gasu..kad se nabije tlak onda zna na njemu duvati.. imao sam sličan problem, ali u ovl servisu nude samo sa metalnim nastavkom, 300 eura..u obližnjoj trgovini traktorskih dijelova kupio to isto crijevo za 10 eura...skratio ga i to je to.
 13. ford sa fiestom češće, focus tuitamo...
 14. ja sam stavio sve 4 Eibachove...kada sam ga uvezao, nije mi se sviđao tako visok, sa ovima je niži oko 2 cm, taman....to je bilo 2008, nisam niti znao da je to boljka kod njih....
×