Jump to content
FAS Goran

Pavlaka

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pavlaka

  1. Ni na jednom druženju još nisam bio,ne obećavam ali ako se slože kockice dolazim.
  2. Dobar i za mene poucan post,jer se i meni to isto povremeno javljalo,sada trenutno ne iako sam 2 puta isao kod mehanicara,,Milence,, i oba puta kada je pregledavao trap i dizao ga i oba puta nije nasao ni malo lufta nigde. Znaci iako je sve u redu sa trapovima ,zamenom gumica balans stangle se resava problem skripe.
  3. I mene zanima sta se desava,jer mi se to isto desilo sa prethodnim autom (Opel Vektra) i bilo je ili step motor ili neka skracenica tipa:STP,STK,PTK ili tako nesto,zaboravio sam kako se zove.I bilo je to drugo,ta skracenica,jer jedino te 2 stvari na vektri ne idu preko kompjutera,zato kompjuter nije ni ocitao gresku,sem da mi se ler gas menja u leru,a to je bilo neko sra..e od 2 cm.sa jednim srafcicem,a toliko me nerviralo i resen problem za 2 min.za 10€. Javi kako je to reseno na Libri i koliko kosta.
  4. Zvao sam coveka za kog sam dobio preporuku i bas potrefim tog dana covek ide na more kada sam ga zvao,rekao mi je da dolazi za 10-12 dana,pa da ga okrenem. Sada cekam da se vrati!JBG-a.
  5. Hvala drug,sutra ga zovem i ako ima boju kao i moje sediste...
  6. Pozdrav svima. Ne znam da li je jos neko imao problema sa sedistem na Libri, naime sediste (vozacevo) kod mene nije nesto posebno osteceno fizicki ima samo na sedalnom delu malo ostecenje sa strane ka vratima i to od one plastike ispod, ali kao da prica 6 jezika u voznji to skripucka, njace,gnjeci nesto cak i cvrkuce,pa me izludjuje. Da li sedista mogu negde da se repariraju ,poprave ili zamene i koliko to kosta? Kod mene je sediste drap boje alcantara koza ili kako se vec kaze. Svaka pomoc je dobrodosla.
  7. Ma da,to je to kao na slici sto je prikazano,zavisno i od goriva,stanja auta i posebno nacina voznje nju imam utisak,posto prihvata gas i na 1200 obrtaja u visim stepenima prenosa (mada greota) moze da se vozi i strasno ekonomicno ako se pazi,ali zabavnije je preko 3000rpm
  8. Meni se tako pokazalo sa potrosnjom i to nisam pratio putni racunar,vec sam napunio rezervoar,presao 100km u gradskim uslovima i na pumpi ponovo dopunio rezervoar i stalo je 11l.U svakom slucaju planiram da ugradim sekvent plin.
  9. U gradu trosi oko 11L na 100km,za sada radi odlicno,tempomat,klima je servisirana i radi,gume kao nove,,trebao bih da uradim veliki servis i zadnje plocice u dogledno vreme,mada imam neki papir iz Italijanskog servisa gde pise da je veliki servis odradjen na 120 i nesto hiljada km,i da sledeci se radi za 120.000km. Najvise mi se svidja kako radi motor,posebno zvuk kada ode preko 3000 obrtaja,srasno!
  10. Hvaljen Isus,znaci preznojio sam se dok sam postavio slike,bez onog linka nista,hvala. E to bi bila makina,2002 god.u full-u,sem parking senzora,ima i tempomat,senzore za kisu...itd!
  11. Skoro sam je kupio,i skoro sam se registrovao na forum pa hajde da i ja predstavim svoj auto.
  12. Pozdrav. Zanima me koji plinski uredjaj preporucujes za Lancia Libra 2.0 sw sa 20 ventila i 5 cilindara i koliko bi kostala ugradnja. Hvala unapred.
  13. Pozdrav svima. Ja sam Goran i od skoro vlasnik auta Lancia Libra 2.0 sw (a ja vaga u horoskopu)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...