Jump to content
FAS Goran

syncrogti16v

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Ovako, problem je naizgled jednostavan a zatim se ispostavilo da se ne zna u cemu je zapravo problem. Vozim ja tako svog punta kad odjednom, u predelu negde mozda prednjeg desnog tocka ili ka sredini vozila, nesto lupne kao kad nagazite kamen pa odleti pod auto i udari negde, npr blatobran. Zatim krene da se cuje zvuk koji je gotovo identican onome kada motate pedale na bicikli i u tom kretanju prestanete da ih okrecete, cuje se neprekidno trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... Ovaj zvuk se cuje u dve situacije. Prva, kada je vozilo u pokretu i kada je menjac u leru, dakle u neutralnom polozaju. Druga situacija je kada se auto takodje nalazi u kretanju, ubacen u bilo koju od brzina ali ne dajete gas, kao kad krenete da kocite motorom, zvuk je isti samo glasniji. Kako se doda gas, zvuk se izgubi. Inace auto lepo vuce i menja svaku brzinu kao i do sada. Ono sto je zamenjeno na preporuku majstora kod koga sam otisao nakon rasturanja menjaca jeste lager na menjackoj osovini i set kvacila posto je kada je rasturio sve, video da je potrosena lamela, korpa dotrajala, druk lager otisao a taj lager na osovini tesko okretao. Problem nije resen, i dalje se cuje taj isti zvuk samo moram priznati malo tise posle dolivanja novog ulja u menjac. Da li je neko imao slican problem i kako ga je resio ako jeste, molio bih za pomoc da ne bacam pare dalje a da ne resim svoj problem. Unapred hvala.
  2. Interesuje me koja je cena ovog kljuca sa transponder chipom?
  3. Imao sam problem sa ECU i nisu mi radili cilindar 2 i 3 te sam krenuo u potragu po netu, trazeci neki savet, i naisao na ovaj forum. Moram da pohvalim Autoelektroniku kao firmu koja mi je za trecinu cene novog kompjutera, remontovala moj, na fiat puntu II. Sve radi, sve je ispravno i hvala jos jednom clanu koji je njihov broj u ovoj temi postavio

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...