Jump to content
FAS Goran

SoGoran

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About SoGoran

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Grande Punto

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hvala @mitros i @neshtry ! Svratio sam juce do EuroAuto-a gde su mi potvrdili ovo sto i vi kazete. Denso it is
  2. @djomla Hvala na savetu! Koliko sam uspeo da vidim sa ePER-a, za moj model mi pokazuje dve opcije (kataloski broj), ali ne i proizvodjaca. Ili ja to "ne umem da citam"...
  3. Pozdrav svima! Jedno pitanje: Da li postoji način da online putem saznam koji kompresor klime (Denso ili Sanden) odgovara mom Grande Punto-u (2006. god. 1.3 mjet, 75HP). Hteo bih (ako je moguće) da izbegnem cimanje po majstorima, zaleganje ispod auta i slične stvari. Hvala unapred.
  4. Pozdrav svima, Imam jedno piranje: Da li je neko skoro bio u servisu kod Ivana (Krupanjska-Dedinje)? Pokusavao sam da ga dobijem na telefon prethodnih dana, ali bezuspesno. Ako je covek na odmoru, ili nesto drugo, cisto da znam, da ne smetam i ovih dana. Hvala na inf.
  5. Aaaaaa, e pa tako vec deluje mnogo normalnije. Ja sve gledam sa copavcem bi bilo bas veliko ulegnuce, pa sam zato mislio da postoji plastika bas za njega. Hvala na pomoći još jednom, malo ću sad da preorijentišem pretragu.
  6. @ Sale_Bgd Mislim na kadicu sa prostorom bas za tocak, pošto ovu za alat imam.... Sve u svemu, hvala. Sledeće je "kopanje" po otpadima
  7. Da se i ja prikljucim potrazi: Potrebna mi je podloga (kadica, plastika) za rezervni tocak za gepek. Da li se neko sretao sa istim u skorije vreme?
  8. Ma glavni smo bili juče na sjamu samo su mogli još koju promoterku da ubace, recimo negde u sredinu
  9. Hvala mlogo!!! Cujemo se pre utorka, a u utorak vidimo.
  10. Veceras sam seo za volan, startovao motor i krenem sa parkinga, kad posle 10 m primetim da mi je prazna guma. Stanem, proverim kad jos gore, pored gume, vidim i trag od nafte iza vozila. Posto je mrak i nisam bas imao dobar pregled ispod haube, mislim da nafta curi (ne kaplje), nego curi, ispod poklopca motora, sa desne strane na pumpi (Bosch, ukoliko se ne varam), ili na nekom od creva ispod iste. Pregledao sam forum i sreo sam par slicnih situacija, uglavnom ukazuje na popustanje dihtunga (gumica) na pumpi. Iznenadjuje me samo to sto je sve sa te strane motora, koliko do pre podne, bilo potpuno suvo. Ako je situacija sa Bosch pumpom, koliko je sigurno da se odvezem do nekog obliznjeg mehanicara, ili ako ima neko da preprouci istog. Ja sam "parkiran" u bloku 70, pa bi neka obliznja radionica bila od velike koristi. Hvala unapred.
  11. Pozdrav svima! Interesuje me gde mogu da nabavim zabice za poklopac prtljaznika za Grande-a (verovatno nije samo za njega) i jos jedna stvar, gde bi mogla da se nadje kutija za rezervni tocak koja pasuje za prtljazni prostor?
  12. Pozdrav svima! Ja sam Goran, sa Zvezdare. Pored toga što sam se "fizički" učlanio u Fiat klub, kupovinom Grande Punta (1.3 mjet, 75 Konja), evo od skora sam i elektronski član Fiat kluba. Nadam se da ćemo dobro sarađivati na višestranu korist.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...