Jump to content
FAS Goran

demonserbia

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About demonserbia

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Serbia

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1.9 JTD
  1. I meni dolso vreme za zamenu zadnjih silena, nista ne lupa i ne cvrci ali se vidi da nisu dobri kad se podigne na dizalici. Jos sad kad bih naso nekog krstenog majstora u Nisu ili Pirotu....
  2. Pozdrav, rekoh da se informisem oko cena za prednje i zadnje diskove kao i ceo set plocica za stilo jtd 85kw posto bi to treba da menjam u skorije vreme?
  3. U pitanju je Achilles Winter 101 par guma DOT 2710 sto znaci da su 2010 godiste. Obe gume imaju izuzetnu saru, medjutim jedna od guma ima balon sa strane od prosle zime (udario na rupu :S), a druga je u perfektnom stanju, prodajem ih u paru cena nek bude neka skroz minimalna tipa 20e. Kontakt moze i pomocu PM a moze i na mob 064/05-666-25. Inace odgovara mi slanje kurirom, a mogu i da dostavavim do Nisa ako tako nekom odgovara. Poz
  4. Samo da napomenem da je u pitanju Stilo JTD 85kW, ako je prelivni sud od njega mozemo se dogovarati jos veceras.
  5. Naime pocela je da mi curi nafta na ovoj plastici (koja je vec bila lepljena nekim silikonom), pa me interesuje cemu tacno sluzi, kako se zove i koliko otprilike kosta da bih mogao da saniram problem?
  6. Jel idu i insatalacije za gps i gsm antenu?
  7. Ja danas zvao Saleta za servis cuvenih motorcica i plasticnih zabica, kaze od 30-50e po motorcicu ne znam sta mi je ciniti.
  8. ^^^ To bi i mene interesovalo samo da dodam jos i zabice...
  9. Moze neki info koliko para uzima Sale za reparaciju motorcica, ja imam slican problem i trebao bih da pocnem da razmisljam o popravci.
  10. Moram da Vam se pozalim na mom Stilu imam problem sa digitalnom klimom tj regulacijom toplo/hladno i smerom duvanja, trenutno mi radi samo grejanje i to samo na vetrobranskom staklu izduvava ostalo nista, skontao sam iz ove teme da su motorcici u pitanju, gde ih naci (koliko kostaju), da li ih menjati ili popravljati, otvoren sam za sve predloge. Hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...