Jump to content
FAS Goran

jevta BG

Members
  • Content Count

    811
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jevta BG

  1. Nikako, zato sam i pitao koji auto za donora
  2. Totalno je drugacije. Ima izbocen deo gde ulazi siber. Ne moze samo da se isece ako si na to mislio.
  3. Kupujem nebo za Deltu 2 (1994-1999) Stanje nije bitno bitno je da je nebo od auta sa troje vrata i da ima otvor za siber...
  4. Motor je sredjen na novo ali je trebalo malo estetske ljubavi i struja je trebala da se slozi propisno posto je ave sastavljeno da bi radilo. Ima potencijala ali treba ulaganja.
  5. Mora. Ide svakako kod profesionalca na skracivanje... Trebalo bi da bude sve ok.
  6. Mozda opalimo i neki track day ove godine ako sve bude kako treba...
  7. Aj malo da obnovimo temu uskoro ce puntara na test i sezona polako pocinje. Cilj je ove godine odvozati ono sto bude u Srbiji i bar jedan izlazak u osjek ili bosnu, videcemo. Vreme ne znam koje jurim kao ni konjazu, uzeto je kamara kvalitetnih delova da trpe dobru konjazu ali treba sve to ukopiti. Izvadjen je predhodni motor sa prenjim pogonom u medjuvremenu je slozen drugi... Levi i desni nosac ostaju isti, zadnji je morao da se kroji na samom mostu zbog diffa i kardana. Menjac je bio najveci problem. Od tri menjaca jedan je bio ispravan na dva je differencijal progledao. Prenos je uzet od prisme sa kracim brzinama i upareno sa twinplate kvacilom Bacci Romano jedna od najozbiljnijih i najskupljih stavki na ovom autu. Napravljena je pletena izduvna grana i odradjen je izvod za externi wastegate ventil. Ide drugi i veci turbo. Jos jedna jako bitna i jako skupa stavka je struja. Uzet je Vems tako da ce se izbaciti nekoliko nepotrebnih senzora. Uzeta je wideband sonda. Generalno motor je spakovan i na autu je, zadnji trap je spakovan ostalo je jos par nekih prepravki na istom, kardan treba da se okrati, da se napravi rezervoar u gepeku i odradi prepravka posto je uzeta externa bosch 044 pumpa i da se pokace sve propratne stvari, dizne, turbo, struja itd. Do kraja meseca ce nadam se biti sve gotovo. U planu je rollbar ali ne znam da li cu stici da smontiram sve.
  8. Slabo. Tesko je naci... Ja imam motor kompletan na prodaju.
  9. Imam ja... Evo ti broj pa se javi da se dogovorimo... 0656896626
  10. @Brana Ja imam fabricku ako zavrsava posao.
  11. Nisam video, probacu da nadjem
  12. Motor izvadjen iz auta koji je radio. Motor je u extra stanju nedostaje samo turbina. Prodaje se iskljucivo kompletan sa strujom, kompom, senzorima, agregatima i menjacem,prakticno sve sto treba da se auto upali. Imam i poklopac od fiat copea 20v turbo. Ukoliko nekome trebaju papiri od motora moze da kontaktira vlasnika auta pa sa njim da odradi prenos. Cena 500€ Tel:0656896626

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...