Jump to content
FAS Goran

starac vujadin

Members
  • Content Count

    143
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by starac vujadin

  1. MOMO univerzalna kožna ručica menjača. Original. 2000 din
  2. Ko nije gledao iz ovogodisnjeg serijala...vrlo pohvalno za Barchettu http://www.caradisiac.com/Top-Gear-special-Noel-Fiat-Barchetta-vs-Mazda-MX5-vs-BMW-Z3-en-Irak-64516.htm
  3. Ok, samo onda treba argumentovati sa cinjenicama, a ne dodavati kako je auto najgori od svih Punta, kako je samo sto se na raspadne i ako ga deru kojekakvi JTD-ovi.
  4. Koliko vidim iz prilozenog momak koji se javio da pita za HGT nijednom recju nije pomenuo da mu je potrosnja i odrzavanje problem, cak stavise - svestan je toga. Znaci, nema potrebe da se namece tema koja nije tema i koju namecu oni kojima je to problem. Samo se ofirate sa svojim frustracijama...ok - nema svako para da vozi na benzin, nema svako para da odrzava hothatch i to treba razumeti i postovati, ali da zbog toga sto sto neko nesto ne moze da priusti to pljuvati je nekorektno prema tom autu i prema coveku koji trazi savet. Kod nas se uglavnom uvoze zgazeni hothatchevi jer oni dobro ocuvani su preskupi za nase trziste polovnjaka...pa je prosudjivanje da je HGT biiip i da se kvari treba uzeti sa rezervom i videti da li je to praksa i u inostranstvu.
  5. Farovi od Grandea, stopaljke i zadnje staklo od 147, prednja maska i maglenke od 159, tockovi od 156,peta vrata nema osvetljenje tablica...sigurno nije finalna verzija, vec prototip..Alfa ume da zabrlja, ali da napravi ovakav bastard ipak ne. U svakom slucaju sam protiv toga da Alfa pravi SUV...ako vec mora bolje da bude pod Lancia amblemom.
  6. Ima univerzalnih katalizatora. Kupi neki kvalitetniji...nisu jeftini, ali ces biti miran, umesto da ti se pali check engine lampica. Auto je napravljen da funkcionise sa katalizatorom i tako se ponasa njegova elektronika.
  7. Fantasticno konstruisan auto i prvi pravi sportski Mercedes za ulicu posle mnogo decenija. Svaki detalj na njemu je konstruisan na pravi sportski nacin - od sasije, preko vesanja, kocnica, motora i sve to zajedno povezano u sjajnu celinu. Ovo nije prebudzeni, prejaki auto sa elektronskim dzidza bidzama na velikoserijskoj platformi... Najbolja stvar je sto uopste nece biti preskup - imace potpuno konkurentnu cenu sa ostalima. Vrlo moguce je da ce biti najbolji sportski Mercedes svih vremena. Obicno nisam nesto euforican pre nego sto krenu testovi, ali ovo deluje kao ziher uspeh.
  8. Taj beli u Bulevaru je 422, nije Ghibli. Ima 4 vrata, bio na cg tablama, sada je preregistrovan. Vrlo ruzan primerak, bar meni... Shamala je napravljeno negde 350-400 komada i nisu bas neverovatno skupi kao polovnjaci, ali imaju perspektivu da postanu stvarno vredni u narednim godinama Evo jos malo slika Shamala u servisu ... http://www.arcs.org.rs/forum/viewtopic.php...=a&start=25
  9. Vlasnik odrzava auto (osnovne stvari i redovan servis) u AMAG-u u Beogradu.
  10. Bravo, odlican auto...Koja boja? Jel ces da stavljas SS paket odmah/malo kasnije/nikad?
  11. Da precrtamo jos jednog...koliko li ih je ostalo citavih...
  12. Ne bi...ne zbog Thesisa, nego znam sebe. Thesis je unutra kvalitetno i smekerski odradjen, ali dzabe...
  13. HGT, uvek stoji u Vlajkovicevoj. Ima Abarth look a like spojlere, nema samo krovni spojler (sto bi vi rekli "kacket"). Auto dobro izgleda, odrzavano, nikad nije udaran. Vlasnik deluje ok...30-ak godina i koliko sam uspeo par puta da vidim - cini mi se da zna da vozi...Vozi ga vec par godina.
  14. Da, Djelic je u jednom kilometru voznje napravio dva teska prekrsaja... Inace, prilog je, kao sto se i moglo ocekivati, podsmesljiv i ponizavajuci. Neverovatno je kako zapadni novinari fukcionisu po jednoj istoj matrici k`o neki roboti.
  15. Jeste, nazalost je tako, pregazili su ih nemarni vlasnici koji su se redjali na njima, iako je to mrcina od kola koja moze da izdrzi veliko maltretiranje. Uz to mnogi stavljaju plin sto mi ide na dzadza u tim kolima... Taj petrolej zeleni metalik koji sam pominjao je vozila neka sredovecna zena na Bezanijskoj kosi i bila prezadovoljna. Poslednji put sam ga video pre jedno tri godine...
  16. Pa odlican je auto, ali onako na drugi pogled...A i verovatno zato sto spletom glupih okolnosti nisam svojevremeno postao vlasnik Tipa 2.0 Top Class sa crvenom kozom, crvenim Nardi volanom, klimom, siberom, Borbet felnama...a i jedan petrolej zeleni metalik Sedicivalvole mi je ostao odlicnom secanju - nisam ga kupio jer vlasnik nije hteo da ga dovede do mog majstora na proveru i pogresio sam - auto je, ispostavilo se kasnije, bio odlican.
  17. Kapice nece preziveti 2 sata na autu. To samo za izlozbu. :?
  18. Samo da nije za onog sto je skenj`o M3 CSL, da opet ne potceni auto, a ne preceni sebe...
  19. Karici su uvek voleli da voze Abarthe, kroz generacije...Bogoljub je imao Dallape Abarth
  20. Bilo je puno lepih slika na www.tipo16v.co.uk ,ali je galerija slika izbrisana...ipak zadrzao sam sliku po meni najlepseg tada, sa 17icama...
  21. Ok, to bi trebalo da radi posao sasvim ok...Tipo i njegovi trapovi imaju dosta rezerve u sebi da trpe povecanje snage. Mada, ne bi bilo naodmet staviti strut brace napred i nazad, pogotovu sto je stariji auto. Inace, auto deluje fino ocuvano, retki su preostali primerci koji izgledaju normalno. A sada kada ste vec poceli sa swapom motora, mozete kasnije da eksperimetisete sa 16v turbom, mozda i 4wd... :twisted:
  22. Lepo, lepo...sigurno opasno ide. Jel ste poradili nesto na vesanju?
  23. Jedva nadjoh link...test Abarth 500 SS u Top Gear. http://v.mcomet.com/detail/3545254/

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...