Jump to content
FAS Goran

Tejmalee

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Tejmalee

  • Rank
    Il Nuovo

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.9JTD 2002 Dynamic
  1. Potpuo si u pravu... Mora cela gornja polovina instrumet table da se menja... nema tu nikakvih krpljenja (bar ne da izgleda normalno). Meni je mehanicar menjao sve... tablu i vozacki airbag (cena sitnica... 1000e i to plolovno), a senzor je resetovao na examineru. Znam da te nisam ni malo obradovao ali potrazi tablu u Sapcu. Tamo bi trebalo da ima kod nekog od onih sto komadaju automobile. Raspitaj se na forumu ko je tamo kupovao delove da to preporuci nekog, pa idi ili zovi. Pozdrav
  2. Citaj prethodne postove... vec sam vas uputio direktno na tu firmu iz oglasa. (http://www.airbag24.de/en/ )
  3. Iskljucivanje suvozackog aribag-a kljucem nista ne resava. Lampica i dalje gori jer interni kompjuter ne dobija pravilan odgovor od OCS senzora. P.S. Nemojte da zaboravite da sve dok airbag failure ili lampica na instrument tabli svetli, ceo sitem je DEAKTIVIRAN. Sto znaci da ni jedam airbag u kolima NE RADI!!!
  4. Narucivanje je proslo malo tesko jer riba sa kojom sam komunicirao tamo (na mojem losem Nemackom) nije imala pojma o cemu je pitam, pa sam morao da zovem ponovo kasnije kada je tu bio lik koji se u sve razume. E sad, posto oni sve prave "custom" i nemaju kolicine na policama, mora da se saceka par dana da ti naprave uredjaj i da ga testiraju, pa ti ga onda posalju. Ja sam im dao adresu ortaka koji je bio u Berlinu pa mi je on celu djunto doneo nedelju dana kasnije kad se vratio. Ugradnju i je uradio moj drug/mehanicar (koji je sve vreme sa nevericom gledao, coktao i tvrdio da ovo nema sanse da proradi), jer me je mrzelo da se bakcem, ali moze svako da ga ugradi jer dobijes tacno gde ide koja zica. Pozdrav
  5. Cao drustvo, vec duze vreme sam clan fiatforum.com jer nisam imao pojma da ga i kod nas ima. Tamo imate i neke moje manje/vise korisne komentare, ali sada napokon evo me i ovde... Da predjem na temu. Vecima nas je imala ili ce imati iste problem sa AIRBAG FAILRURE. Kako vec znate dovoljno je da se laktom ili kolenom haslonite na suvozacevo sediste i cao OCS senzor... Moj auto je doziveo slicnu sudbinu i evo kako sam ja resio problem. U nemackoj postoji firma koja pravi simulatore za sve vrste airbag senzora. Evo linka: http://www.airbag24.de/en/ Ja sam narucio specifican uredjaj za mog stila (OCS simulator) i kostao me je 60eura. Dobije se mala kutijica sa senzorom koji se spaja umesto crknutog OCS-a i simulira njegov rad. Na fiatforumu imate i topic o tome pa procitajte: http://www.fiatforum.com/stilo-technical/1...m-once-all.html U svakom slucaju moguce je od navedene firme naruciti uredjaj, i uz propratno uputstvo ugraditi ga i tako vise nikada nemati problena sa skupocenim OCS senzorom.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...