Jump to content
FAS Goran

Goja

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Menjam opel corsu cdti 1.3 za multiplu 1.9 dizel Opel corsa je 2005 decembar u perfektnom stanju od 16.maja ču dobiti papire (ostavinska rasprava) i po isključivoj želji ukučana moram da nabavim multiplu cenim corsu 4100 evra ako na ovom sajtu slučajno ima zainteresovanih neka se javi na 063/267-197 (Beograd)
  2. Pozdrav ja sam novi član. Spadam u onu grupu ljudi koja se nije odmah zaljubila u Multiplu.Iz faze podsmeha na spoljašnost malo po malo sam došao u fazu da je zanimljiv auto e kad sam se provoza ja zakleti opelaš rešio sam da kupim multiplu disel.Sad sam u fazi prodaje dva opela i čim pre nadam se za mesec dana kupujem Multilu 1,9 jtd Sad me zanima od vas iskusnijih sa tim kolima našta treba obratiti pažnju na neki specifičan deo ili nešto slično što je mana kod multiple a relativno je skup deo i koji servis u Beogradu je pristojan sa cenam a da rade korektno i da imaju sve potrebno za dijagnostiku. Ukoliko je ovakvih pitanja bilo sori pozz i hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...