Jump to content
FAS Goran

allexbtw

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About allexbtw

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Nish
  • Interests
    Tuning - Styling. . DeeJaying

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Coupe 16VT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav. Sa senzorom faze ces imati veliki problem,ja imam fiat coupe 16v turbo i zadnjih par meseci imam problem bas sa tim senzorom... Nov marreli je oko 500e i mnogo se tesko nalazi ... na pragu sam resenja..neka reparacija je u pitanju, pa cemo da vidimo ako uspe, javljam.. lambda ti je oko 6500 din nova i passuje samo od tog motora.. pozz
  2. Felne su bombonica! jesi li video kako ove stoje? Planiram njih da stavljam.
  3. Moze lock. Auto vise nije na prodaju.. bacam se na tuning. Vidimo se na nekom skupu.
  4. @vvlajko Ja kad sam ga prvi put vozio bio je 16vt i vrteo se mnogo lako u crveno... iz 2. izvlaci 120. Na poklopcu motora pise 1.8. Ljudi, ja sam auto tako uzeo i hvala Bogu nisam imao nikakve probleme. Stvarno ne znam... Sve je ok sada! Nemam nikakvih problema prilikom tehnickog,ni prilikom registracije... Cisto sumnjam da je prosli vlasnik menjao motor!! Nema on vremena za to. @vukic A sto se tice chip-a, auto nema nikakve blokade. Vozio sam drugov 16vt stock. mnogo se drugacije ponasa u voznji. Slabije reaguje na gasi i ima manji boost iz 1. i 2. brzine.(0.6 i 0.8 bar) I max speed je na 225. (dok je chipom boost podignut na 0.8 i 1 bar) sto je max sto moze da se izvuce iz fabricke Garrett T04 turbine. A oko potrosnje to zavisi od vozaca do vozaca. Kad vozim penzionerski tu je oko 10-11l. naravno kad ga nagazis,ode na 20l. ali kad ostavis neke novije turbase i neki GTI iza sebe.... Nije titanijumska radilica u pitanju! Ova je ojacana sa 8 kontrategova. Uostalom ljudi, sto ste se toliko bacili na kritike? Ja sam bio 100% iskren. Nema lazi,nema prevare. Sve je otvoreno.
  5. Ovako: Vlasnik jeste bio spediter i on ga je uvezao kao 1.8 16v 131ks i 1998 god. Dakle samo je uvezen tako. Zbog nize carine, registracije itd. Motor je 2.0 16v Turbo fabricki i poklapa se po broju motora i sasije sa onim sto je u fiatovom programu dato. Dakle on je proizveden marta 1996. po programu. U medjuvremenu u mom vlasnistvu,zbog jos nekih manjih ojacanja otvaran je motor i menjani dihtunzi, i majstor sa iskustvom od preko 35 god. rekao mi je da je ojacana radilica i da je taj kvar koji se kod Coupe-a cesto javlja sredjen! Inace ja sam ga kupio od Dejana pre 2 god. i dobro se navozio, ne znam jesi li ga vozio, ali je osecaj neopisiv! Prodajem ga zato sto sam u medjuvremenu poceo da studiram i mnogo mi je tesko zato sto sam imao VEELIKE planove s njim, ali....... Ovo je ta radilica: http://www.jw-racing.de/index.php?route=product/product&path=66&product_id=233
  6. Nove slike http://www.polovniautomobili.com/oglas1689634/fiat_coupe_18 Nikad ga ne bih prodavao...ali kriza
  7. Pozz svima! Prodajem svoju zutu,ljutu masinu! U pitanju je Fiat Coupe 2.0 16vT 1996.god. Chipovan je(u Italiji),izvlaci oko 230ks. Auto je pre legalizacije uvezen iz Italije od prvog vlasnika. Uvezen je kao 1.8 16v 1998.god. Od tada je ovde redovno servisiran i odrzavan. U Italiji je takodje stavljena ojacana radilica,tako da je izbegnut poznat kvar kod ovih motora! Kod nas je postavljen prohromski zadnji lonac(120x82mm),stavljeni sportski filteri i obradjen usis! Zamenio sam set kvacila,postavljen je nov, Valeo ojacan set i promenjeni su cilindri za kvacilo.Kocione plocice zamenjene itd itd.... Auto je mehanicki u tip top stanju! 0-100 km/h - 5.8 sec maks. brzina - 265+ km/h Potrosnja je redukovana chipom na 9-10l po gradu,lagane voznje,a na otvorenom iz 5. 90-110 je oko 8l. Sve sto Vas interesuje,pitajte. Evo i br mob 062/8115827 Aleksandar Auto je i na: http://www.polovniautomobili.com/oglas1689634/fiat_coupe_18 ...gde mozete videti slike. Cena 3600eur nije fixno!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...