Jump to content
FAS Goran

cstep

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cstep


  1. Halo Gorane  

    8 jula ću biti u Beobradu pa bih te zamolio ako može tog dana da rešimo moj problem kod punta 1,4 sporting 2005 god jer mi u zadnje vreme sve češće isključuje servo. Molim te javi mi da li možemo da se uklopimo 8 jula i kad da dodjem? 

    Pozdrav


  2. E ne mogu da se ne javim.

    Sta i kako ide i nudi se na trzistu to se samo kod nas ne zna jer je trziste preplavljeno svercerima koji bi i sraf isekli pa bi mesto jednog prodali dva ali dobro je da se u zadnje vreme stanje poboljsava i normalizuje.

    Hteo sam da kazem to u vezi manzetni.

    30 godina sam kupovao delove po drugim drzavama u evropi i jos mi se nikad nije desilo da dobijem manzetne bez selne i masti kad kupujem zapakovani komplet.

    Uvek u pakovanju dobijem manzetne, selne i mast i to pakovanje ni jedan trgovac nece da rasturi i sve posebno prodaje a ne verujem da to radi zato sto je posteniji od naseg trgovca vec zato sto ce da ga zakon oglobi i unisti.


  3. Hallo oktopod

    Razumeo sam sta si napisao samo me ipak buni slika iz kataloga gde je zglob naslikan zajedno sa manzetnom i selnama.

    Manzetne jesam stavio nove ali sad su ispale i selne i mast i ako uspem da nadjem gumene sa selnama bice bolje da ih zamenim

    posto ove, kako i sam kazes, nisu gumene.

    Sto se tice reklamiranja koje vredi kako kazes oko 60 evra, znaj da je moja ogorcenost veca od 60 evra.

    Puno te pozdravljam


  4. Imam Punto 1.4 Sporting 2004 godiste i do sada nisam imao nikakvih problema sa njim. Nedavno sam otisao u OVLASCENI Fiat servis "Autoricambi Plus" Ugrinovacka 24 u Zemunu da mi zame sve cetiri manzetne na poluosovinama. Isti dan posle zamene u voznji mi je ispala (izasla) leva poluosovina iz zgloba (ako se tako kaze) kod tocka.

    Posto je bilo neradno vreme u pomoc mi je priskocio komsija koji je automehanicar.

    Provizorno je stavio osigurac i namestio poluosovinu.

    Sutradn se isto desava sa drugom (desnom) poluosovinom pa je i za nju dolazio komsija i isto tako namestio napomenuvsi da je sve to provizorno jer osiguraci nisu originalni. Elem bio sam miran nekoliko dana dok se ponovo to nije desilo.

    Sad mi auto stoji u mojoj garazi jer komsija nema vise osiguraca a ja gde god sam pitao kazu da nemaju i da osiguraci idu u kompletu sa zglobom sto nije bas jeftino.

    Molim za pomoc, savet ili informacije kako da resim ovaj problem.

    Gde da nadjem posebo osigurace ako ih ima ili gde mogu jeftinije da nabavim te komplete. Da napomenem da u servis gde su mi menjali manzetne vise niti zelim da idem niti da reklamiram.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...