Jump to content
FAS Goran

Sh@rance

Members
  • Content Count

    391
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Hvala
    Sh@rance got a reaction from Nebek in Evropski izveštaj o saobraćajnoj nezgodi   
    Evropski ivestaj pokriva stetu sada do 200000 din. 23.11.2011 negde oko 10 ujutru moja zena sa decom krene kod njene rodjene sestre, i iz jedne poprecne ulice gde ima znak stop sa golfom 2 iyleti neki dekica i moja zena ga udari. Krece prica deda napada moju zenu ti si kriva ti si mene udarila i hoce novac za svoj auto, zove me na mob i kaze da je kriva i udarila coveka. dolazim na mesto nesrece i vidim nas auto na glavnom putu, a njegov izlazi iz sporedne ulice. Istog momenta kazem dedi da odbije i da nema dogovora nego zovem policiju da je on kriv meni je auto NOV i nisam pristo ni na kakav dogovor. U medju vremenu sam sa fotoaparatom napravio jedno 10.ak fotografija. Zovnem ovlasceni Fiat servis gde sam kupio kola da dodju da mi procene stetu na kolima, posle 15 min dodje decko iz Fiat servisa i kaze Hauba, oba fara spojler i prednji vezni lim sa farbanjem steta je bila sa novim orginalnim delovima oko 180000 din.
    Okrenemo Dunav osiguranje posto je deda bio tamo osiguran i kazu da na evropski ivestaj placaju do 200000 din. Dodje policija i kad je videla automobile kako stoje odmah je tom dedi rekla da je on kriv i koje su kazne. Ja sam insistirao na evropskom izvestaju jer je procedura mnogo kraca za naplatu. Deda je priznao krivicu i pristao na to. Policija je htela da upise da smo se dogovorili ali ja nisam pristao na to. Rekao sam policajcu da upise "Da je taj i taj priznao krivicu i da ce u slucaju da osiguranje ne pokrije celokupnu stetu na autu ostatak pokriti on" Tako je i napisano uzeti su nam podaci i takav policijski izvestaj je potpisan. Pandur mi je rekao da u slucaju da bude nekih problema dodjem po zapisnik i sa tim slikama predam na sudu i da ga dobijam glat na prvom rocistu.
    Kada smo otisli u osiguranje tu pocinje druga prica Deda ne priznaje krivicu i konstantno ide logikom ona je kriva ona je mene udarila. Pocele su teske reci da padaju i ja sam bukvalno fizicko nasrnuo na njega hteo sam da ga polomim pa kud puklo da puklo. Radnik osiguranja mi rece smiri se i odveli me u kancelariju i obradili coveka evropski izvestaj je potpisan na jedvite jade. izasli iz osiguranja slikali kola i rastali se uz mars u P.M. Garantno pismo sam dobio tacno za dva dana i auto mi je popravljen u veoma brzom roku brze nego da sam isao preko policije i sudije za prekrsaje. Steta je bila negde izmedju 150000-180000 din. svi delovi zu zamenjni novim orginalnim u ovlascenom servisu.
    Takve situacije nisu bezalene i svako gleda da se izvuce.
  2. Like
    Sh@rance got a reaction from Nebek in Totalna šteta za 6500 evra   
    800e je mala cifra da se vrati auto u predjasnje stanje. Moze sve da se uradi ali bas kosta, kosta dosta i nocva i zivaca i glavna stvar je naci bas bas dobrog elektronicara. Ova poplava je specificna sto se kola tice niko do sada od tih nadri majstora nije popravljao kola iz poplave a svi su se ponasali takvi strucnjaci da svi sve znaju. Ko je imao nesrecu da da auto u pogresne ruke taj sem novca verovatno i danas jos uvek gubi zivce. Ja sam kada sam konacno pokupovao bas sve oterao auto u Zedex na Banovo brdo gde su ga zavrsavali.
    Najbolja moguca varijanta je sto je limkom uradio izvukao svoje pare, a ti momci sto su ga kupili dobili su ispravan auto u pola cene, ja budala istekao mi kasko u februaru i umesto kaska ugradim zeder mislio da preskocim ovu godinu i eto sta se desilo, da sam uplatio kasko potpuno bih isto uradio kao limkom cag ga ne bih ni prao prodao bi ga onako kaljavog.
  3. Like
    Sh@rance got a reaction from Jovan96 in Fiat Punto mk.2b - promena bolje osvetljenja instrument table   
    Pozdrav drugari...
    Dugo se lomim da ono crvenkasto osvetljenje instrument table zamenim sa belim, crkla mi sijalica od upaljaca pa bih se konacno odlucio da odradim to, ako bi neko bio voljan da mi da link sa slikama i uputstvom kako se skida tabla i koje sijalice da kupim u beloj boji bio bih mu zahvalan

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...