Jump to content
FAS Goran

neshac

Members
  • Content Count

    115
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Like
    neshac reacted to zeljkoci in Potreban limar - iskustva   
    Slusaj Pleminjo, Samo popunite evropski zapisnik, idi u ovlašćeni servis (npr. Kompresor, Hit auto) i nemoj nista da brines. Ta cifra ce biti i nekoliko puta veca od one koje ti bude nudilo osiguranje, ali.... ne boj se. Sve ce da plate. Sa ovlašćenim servisom nema igranja, a pri tom, sve dovedu u fabricko stanje.
     
    Pozdrav!
  2. Like
    neshac reacted to Epic_potato in Fiat Stilo karavan - Svetlo tablica ne radi...   
    Postovanje drustvo,
     
     
     
    Eto, resio sam da vidim zasto mi ne rade svetla na zadnjoj tablici i nakon zamene sijalica shvatim da je nesto drugo u pitanju. Mnogi su govorili da kontakti za sijalice korodiraju pa ih treba ocistiti sto sam i uradio ali se ispostavilo da nije ni to.  Kada sam skinuo celu plasticnu lajsnu gde se nalaze svetla i prekidac za gornje staklo gepeka imao sam sta da vidim. Elem, svi kablovi su korodirali i dezintegrisali se. Da nesreca bude jos veca, prethodni vlasnik je nesto ceprkao oko instalacije i prepravljao tako da mi sama instalacija za tablice ne postoji. Odlucio sam da sam sprovedem novu instalaciju do svetla za tablicu te sam gledajuci semu na autodati video da su sijalice direktno povezane na A11-l modul koji nemam pojma gde se nalazi u kolima (zaokruzeno na prilozenoj slici). Molim bogove foruma da mi pomognu da lociram ovaj modul kako bih mogao da izvucem novu instalaciju za svetlo zadnje tablice... 

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...