Jump to content
FAS Goran

neshac

Members
  • Content Count

    115
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by neshac

  1. Kupio sam polovni retrovizor koji je bio označen srebrnim flomasterom (kao marker). Ne mogu nikako da ga skinem. Probao sam sa alkoholom i acetonom. Posle acetona je crna plastika promenila boju tj. pobelela, ali je i dalje flomaster ostao. Neka ideja kako ovo rešiti?
  2. Zastava 10, kad se ubaci u prvu, cuje se krljanje. Majstor kaze da je problem u lezaju spojnicke. Ko to menja i kolike su cene zamene?
  3. Ko radi remont ramena u Fiat-u, osim Tejovića na Medaku? Da li imate preporuke? Da li neko radi remont poluosovine i letve volana?
  4. ja imam isti problem sa fabrickim radio/CD-om za FAIT PUNTO Classic. skinuo sam zastitu cancheck i radio radi kad se upali na dugme i kad se ugasi ostane ugasen neko vreme, ali se onda ponovo upali sam od sebe. Da li znate sta mogu da ucinim?
  5. Kupio sam polovan radio/CD i pokazuje mi cancheck. Ako istovremeno pritisnem AF i BN trebao bi da udjem u upisivanje PIN koda. Ako saznam (preko dobrih ljudi sa foruma) koji je PIN, da li sam resio problem ili moram da idem kod majstora za dekodiranje? Hvala svima.
  6. Da li mogu neke slike za ovo od pocetka do kraja? youtube?
  7. Na Punto Clasicu cujem zveckanje iz voiana, kao da se neko zvecka kljucevima. Do cega moze da bude?
  8. Šta znači 2000-20e. Jel polovno nebo 20 eur, a ruke 2000 din? Nekako mi je glupo da menjam nebo zato što se odlepilo 2 cm pored šasije.
  9. Meni je pocelo da se odlepljuje nebo kod sofersajbne. da li ima nacin da se zalepi, a da se ne odlepljuje celo nebo i lepi ponovo? Probali sa lepkom u spreju, ali bez uspeha.
  10. meni je pocelo da se odlepljuje nebo kod sofersajbne. da li ima nacin da se zalepi, a da se ne odlepljuje celo nebo i lepi ponovo? probali sa lepkom u spreju, ali bez uspeha.
  11. Stilo 1.9 JTD je presao 280000 km, 2003 godiste. Do nedavno je isao dobro. Sada je lenj u nizim obrtajima. Cini mi se da se to desilo kada je plastika ispod motora popucala kada je sin presao preko necega. Da li je moguce da je neko crevo osteceno ili onaj ocedjivac para da je unisten. Da li ima neki majstor za FIAT-a koji znao dobro svoj posao na potezu Medak-Brace Jerkovic? Hvala.
  12. Da li moze lomljenje zastitne plastike i separator uljnih para da izazove da auto ide lose u prvoj i drugoj brzini tj da mu je ubrzanje ocajno i da kasnije ubrzava? Gde ima da se kupi taj separator i plastike? Ako nije do separatora do cega moze da bude? Hvala.
  13. Karavan Stilo, menjao par puta nosac sa sijalicama za osvetljenje tablica i uvek je bio pokvaren, polovan sa otpada. Hteo sam da kupim nov, ali nema ga jer FIAT vise ne pravi delove za stila. Inace je deo broj 735330929. Nervira me sto mi pisti na tabli i pali se sijalica. Kako da resim problem? Hvala.
  14. Da li imamo negde spisak limara po lokacijama na forumu?
  15. Preporuka za autolimara i farbara na NBG (po mogucstvu). Nista specijalno, ulubljena vrata, silni udarci i ulubljen branik. Ima nekog delimicnog farbanja, ali nista specijalno. Takodje na drugom autu, vidi se da je neki saban radio limariju, pa da se malo podesi i popravi. Gde ima da se kupe zabice, cepovi i sl. plastikarije? Hvala svima na odgovoru.
  16. Fiat Stilo 1.9 JTD iz 2003. godine., Gusi se kad krece i posle malo saltanja ide kao pre. Bio kod majstora koji nije Fiat specijalista i ovaj je iskopcao protokomer i auto je poleteo. Sta raditi?
  17. Ajde da probam jos jedanput. Kako da skinem crevo zadnje prskalice kod Stila karavana. Curi mi iz neba kada prskam pozadi i vodeo sam da mi je crevo u prekidu kada sam izvadio rebrasti buzir koji ide na 5 vrata. Kako se skida nebo i da li ima negde uputstvo na netu. Ja trazio i nisam uspeo da nadjem. Gde mogu ova creva da se kupe?
  18. Verovatno si u pravu Ivane, specijalno sto je pitanje vezano za Peugeot 207. Ako nisam u pravoj temi, molim admina da me prebaci u pravu temu, a ako neko zna nesto o Peugeotu 207 Van i prebacivanju u putnicki neka mi javi. Hvala jos jednom.
  19. Da li neko moze da mi objasni preradu van-a u putnicko vozilo sa sve administracijom? Da li u 2016. postoje neka nova pravila i da li to jos uvek moze da se radi? Hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...