Jump to content
FAS Goran

Sajoli

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Sajoli

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Vracar
  1. Vec sam jednom pisao da mi kazaljka pokazuje vecu temperaturu i da je majstor mislio da me kazaljka laze.Medjutim ipak je termostat zaglavio i majstor mi je predlozio da stavimo od renoa 4 rekao mi je da svi to rade sto i jeste tacno raspitao sam se a i u renoovojj prodavnici su mi to potvrdili.Kad smo skinuli crevo koje ide od termostata do hladnjaka antifriz koji je bio u autu toliko je zasmrdeo da je i majstor bio iznenadjen i da se zacudio sta to smrdi i da to do sada nije doziveo.Od tada promenio sam tri termostata i sva tri su zaglavila,ta tecnost koja je u motoru prosto pojede termostat.Probali smo i da isperemo motor tako sto smo skinuli ozrake sa hladnjaka i u dozirnu posudu za vodu stavili crevo sa vodom i tako pustili da radi motor sat vremena dok se nije pojavila skroz bela voda.Medjutim termostat je radio mesec dana i sad je opet ostao zatvoren.Da li je neko vec imao ovakav slucaj i da li mi preporucujete nekog drugog majstora.Hvala
  2. bilo je motorno ulje i majstor se zadjudio,izvuko je vakum pumpom ulje iz kocionog i zamenio vakum pumpu.Sada kad stisnem kocionu pedalu cije se malo vazduh ali kocnica koci normalno.
  3. Iscurelo mi je motorno ulje u kabini /fiat marea/kad sam otisao kod majstora rekao mi je da mi se servo kociono napunilo ulja zbog toga sto mi vakum pumpa ne radi dobro, ali da ni on nije imao takav slucaj i da nije siguran. Zanima me da li je neko imao takav kvar.
  4. vozim mareu jtd 2001 godiste.Desava mi se da skazaljka za temperaturu predje polovinu i ode skoro do crvene tackice. Pitao sam majstora o cemu se radi a on mi je rekao da im je to boljka i da je sve u redu da malo udarim po tabli i da ce ona da se spusti.J a to uradim i ona se stvarno spusti ali opet posle nekog vremena predje polovinu. Da li je neko imao slican slucaj?
  5. Sajoli

    Gde mogu da kupim...?

    Da li neko zna gde mogu da nadjem zadnju levu polutku branika u teget boji za mareu 2001 god,kao da li je pametno kupovati polovan protokomer. Hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...