Jump to content
FAS Goran

Mario jtd

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About Mario jtd

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Ljubljana
  1. Sad je moj drug pitao nekog mehanichara iz KIA automobila (ovlashcen) i pita on nas,da li auto u mestu radi? ja mu kazem DA,chim krenesh posle 1km -max 3km da li se gasi,Ja mu reko DA,on ko iz topa: nije menjan filter ulja i samim tim posle odredjenog vremena nakupi se gomila gluposti i taj filter se zapushi pa samim tim pumpa od muke nema gde da gura pritisak pa zato otkaze :/ e sad ako je to to gledam u AP sportu koshta oko 25e da li je to moguce? mislim na sve ovo shto sam vam gore napisao.... i meni se pali sledece ( air bag,engine fault,i na kraju oil presere .... )
  2. Now sam pa rekoh da se predstavim ma da verovatno nije pravo mesto za to.... ja sam Mario iz Nisa i imam problem sa mojim fiatom jtd 1.9 2002 godishte,naime od juche je na on bordu pochelo da mi pojavljuje uobichajene kontrole izmedju ostalog "stop engine" i " air bag failure" e sad je pravi problem doshao na kontrolnoj tebli! sad se pojavi "ENGINE FAULT" 3-4 sekunde kasnije se motor ugasi a posle 1-2 minuta zaverglam i motor radi ide 10km i opet isto ali sad ima i dodatak "low oil pressure" i o5 posle 3-4 sekunde gashenje,stim shto sad na tabli pored displeja stoji i crvena lampa u znaku motora,i upaljena je non stop (kad imam kontakt) Danas auto radi u fulu motor prede bez problema i u toku vozne o5 sve iznova gasi pali ide 10km shta se tu deshava,jedan drug sumnja na (turbinu ) a ima snage da poleti moj cale na zapushen filer goriva, a ja sam najgori na pumpu za gorivo ili ti BOSCH pumpu ako se tako zove kod fiata? milim za pomoc ako je to moguce preko neta jer sam u jeb...j Sloveniji i ne bih da me oderu ko machka Hvala unapred !!!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...