Jump to content
FAS Goran

kiper

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. Danas sam čuo da može da troši ulje zbog naprsnuća klipa! Da li je to moguće da se desi kod ovih motora?
  2. Jel gumice ventila teško promeniti? Vidiš, to mi nisu rekli da li su proverili (Ninić), a nisam ni ja. Idem da proverim.
  3. Sve je to istina, ali kod mene je očigledno nešto mnogo ozbiljnije budući da troši preko 2 litre ulja na 500km. U ponedeljak ga ostavljam kod Ninića da utvrde u čemu je stvar. Ni oni ne mogu da veruju da se JTD tako ponaša. Oni sumnjaju na turbinu, ali i gumice u glavi. Ne znam kakve su to gumice, samo se nadam da nije nešto mnogo gore.
  4. Punto mi je 2002. i nisam imao nikakvih problema do pre nekih cetiri meseca kada sam primetio da je poceo pojacano da trosi ulje. Presao je (zvanicno) 155k. Prilikom preticanja dosta dimi. Boja dima je ponekad plava, ponekad crna. Ne osecam da je mnogo izgubio na snazi. Bio sam kod Ninica i tamo su mi rekli da su skidali neko crevo sa turbine i da turbina nema lufta, tako da su otpisali turbinu kao problem, mada mi se cini da je turbina malo masna. Takodje su mi rekli da se ovaj motor retko kvari i da ne mogu sa sigurnoscu da kazu sta je pre nego predje 500 km kada ce proveriti koliko je potrosio ulja. Kazu da ce ga nakon toga otvoriti i pregledati. Da li bi neko mogao da pretpostavi o cemu se radi?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...