Jump to content
FAS Goran

milosns

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by milosns

  1. Imam fiat cromu 2006. godište i imam problem jel auto slabo vuče kao da je zagušen ( kad dodajem gas on kao da ga neprima) kad krenem sa semafora svi me pretiču dok se moj auto ne zauka, što duže vozim on se bolje ponasa. Bio sam do jednog mehaničara on misli da je kvačilo, a dok sam malo čitao ovde i na netu stekao sam utisak da to može da ima veze sa erg ventilom ili tako nešto. Ako može neki savet.
  2. Potreban mi je neko ko može da ubaci nove mape u garmin, da nije ovlašćeni serviser nego neko na crno i da je iz Novog Sada, ako nekog takvog znate pošaljite mi tel na pp.
  3. Juce sam bio u servisu kod Gorana, i sve je prošlo ok. Mada mi se čini da većina ide zbog Nataše a ne Gorana i ostalih majstora.
  4. Stigla kartica, hvala puno svima.
  5. Biće dobro ako budu imali dovoljno kisnih pneumatika sutra za trku.
  6. Gde imaju da se kupe gume 205-55-r16 letnje bez pdv-a, po mogućnosti bliže Novom Sadu. Hvala unapred.
  7. Izvini sto ti nisam odmah odgovorio, to mi se sve desilo juce kad sam stigao kući na parkingu odjednom je počelo da "šišti" sad sam ga ponovo palio i zvuk mu je normalan kad mu dodam gas počne da se čuje "šištanje".
  8. Da li je problem da se vozi ili mora odmah kod majstora?
  9. Imam cromu 2006 god, 88 kw, i imam osećaj da je juče pri kraju vožnje po mom ličnom mišljenju motor promenio zvuk, zvuk je sličan nekom šuštanju najsličnije kao kad se guma probuši, na tabli ništa ne pokazuje tempetraturu drži normalno. Hvala unapred.
  10. Izvini unapred sto te uznemiravam ali bih ti boi veoma zahvalan ako znaš nekog dobrog auto električara u ns da mi pogleda fiat stilo.

  11. Gorane njemu je sad uradjen veliki servis po specifikaciji ap/firme za delove, jeli to neki drugi filter koji se ne menja tako cesto
  12. Pozdrav, Imam fiat stila 2002, 115 konja jtd motor, i imam problem sa ventilacijom kad ukjlučim grejanje na bilo koji broj ono slabo duva, konkretno ukjlučim na 4 ono ima zvuk kao da je te jačine ali nema snagu slabo duva kao da je jačina na 1. Molim te ako možeš iz ovoga da mi kažeš šta je otprilike i koja je cena popravke. Hvala unapred.
  13. Pozdrav svima ja sa Milos iz NS. Nadam se dobrom druzenju i velikoj pomoci od Vas svih da doteram mog stila u normalno stanje.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...