Jump to content
FAS Goran

multiplus

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About multiplus

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Female

Previous Fields

  • Garage
    Fiat multipla 1.6 16V

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Druze sapatnice , ta greska moze da pokaze maltene 10ak stvari,kako ozbiljnih tako i bezazlenih,verovatno si citao. Nista bez dijagnostike. Meni je izbacila navedenu gresku,a pravo da ti kazem ja sumnjam i na nesto od struje jer mi ne ide u glavu da mi se svetla upola smanje kad mi se pojavi ta greska, kakve bi to veze imalo sa termostatom. Premericu alternator na svoje insistiranje. Kaci svoju lepotanku na dijagnostiku pa nam javljaj sta je u pitanju. Imas moju samo moralnu podrsku jer je termostat mnogo skup. :-D
  2. U radnji su mi dali G11 antifriz,a tek posle sam videla da treba taj neki Paraflu up. Smem li da sipam taj koji mi je dat? Sta je zapravo Paraflu,vrsta antifriza ili proizvodjac(izvin'te na glupom pitanju)? Samo se tesim da je Paraflu proizvodjac,a da je isto G11 pa da mogu iskoristiti ovaj vec uzet.
  3. Da uprostimo-zamenice Ana i jedno i drugo i mirna Backa,ravan Srem! Kazite mi koji termostat da porucim-koji proizvodjac i koliko stepeni (znate na sta mislim iako se sigurno nisam dobro izrazila),koliko to kosta? I koji antifriz mi treba,koliko litara? Koliko znam on se ispusta kad se menja termostat pa se sipa nova tecnost,jesam u pravu?
  4. Hvala bglion! Hoce li mi posle zamene termodavaca biti toplije u autu? Auto mi drzi dve crtice temperature u voznji na otvorenom putu i moram da nosim jaknu makar ''duvanje'' stavila na cetvorku. P.S. Nisam bolesna,i drugima je hladno u autu. Da mi je bar da je popenjem na tri.
  5. Dragi moji pomocnici,juce sam bila na navedenom mestu na Bosch dijagnostici koja je pronasla sledecu gresku: P0115 senzor temperature sredstva za hlađenje pogrešan/nema signala za tmperaturu!Tako pise! Htedoh i sliku da vam izbacim,al sam malo glupa. Da li to znaci da treba da zamenim termostat ili termodavac ili oboje? Hvala!
  6. Za dž?! Hvala,Gorane. Jao,pa nisam trenutno blizu,bila sam pre nekoliko dana,ali tada nisam znala za Vas nego kad sam se vratila za Ivanjicu pa iscitavala forum. A bas tada-u Beogradu,javljala se ta greska,bilo je pravo vreme da je raskrinkamo. Ici cu kod Žiravca-izmedju Arilja i Pozege,kazu ima najbolju dijagnostiku u ovom regionu pa se javljam. Ne mogu ici danas,mi smo ovamo zavejani. Veliko hvala!
  7. Veliki pozdrav i hvala na interesovanju za moj problem. Ne bih znala da vam kazem na kojoj dijagnostici je bio niti kod greske koji se pojavio. Naime, greska se nanovo pojavila (pre toga se javljala sporadicno, neki dan je ima, neki nema) kada mi je verenik terao auto na ugradnju plina Zavoli kod Peđe u Čačku. Tada je taj Peđa kačio auto na dijagnostiku koja mu je očitala nepostojecu gresku koju je on obrisao, ali se vraca. Juce sam presla 150km i nije se palila, a pre 3 dana do Beograda i nazad (iz Ivanjice) se palila i gasila-ugasi se nakon neke pauze pa se navrati, ali je veci deo puta bila upaljena i nocu sam primetila zavidno slabljenje svetala cim se upali i zapisti. Jos bih dodala da mi povremeno auto malo zalece na leru pri jutarnjem paljenju, popenje br.obrtaja na oko 2,2 i po hiljade obrtaja pa padne, malo se gusi, ali se ne ugasi. Ostalih promena nema, auto lepo vuce,ne gubi snagu, ne stuca, ne trza i tome sl. I ovo da napomenem-ugradnjom plina se nista nije promenilo, dakle sve sto se desavalo pre ugradnje desava se i posle, potpuno isto. Danas idem na dijagnostiku pa se nadam da cu se javiti sa relevantnijim informacijama i za vas i za mene. Pitacu za taj kod i koja je dijagnostika. Veliki pozdrav do tada!
  8. Postovani,da li se nekome pojavljivala greska koja izbacuje ENG CTRL FAULTY,CONTACT YOUR GARAGE pri cemu se upali narandzasta lampica koja na dizelima ukazuje na protokomer-ne znam kako drugacije da vam objasnim. Bila sam na dijagnostici, prijavljuje neposojecu gresku koja je izbrisana, ali se nanovo vratila. Kada se ta lampica upali i zapisti ta greska primetila sam da mi oslabe svetla na autu. Imate li ideju sta bi moglo biti u pitanju i da li je neko imao takvo iskustvo (pu-pu-pu ili ako vec jeste da je lako otkrio sta je i brzo to sanirao . Pozdrav svim multiplašima.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...