Jump to content
FAS Goran

dragan1977

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About dragan1977

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    smederevo
  1. Pozdrav! Imam fiat stila, 1.6, benzinac sa plinom, 2002. godiste. Desava mi se da auto, kada radi na benzinu, slabo vuce do 2000 obrtaja, a preko 2000 vuce extra. Na plinu vuce isto na svim rezimima. Sta moze biti u pitanju?
  2. Pozdrav! Siguran sam da neko zna, a mene iteresuje cemu sluzi zuti dzek koji se nalazi iznad ostave " za rukavice" , t.j. kad se otvori ostava postoji plastika koja je zakacena zabicama i kad se skine, unutra stoji veliki zuti dzek sa dva kabla od po tri zice ?. U pitanju je fiat stilo, 1.6. Hvala unapred!
  3. Kljuc udje u svaku bravu (leva, desna vrata, gepek, cak i bravicu za deaktiviranje suvozacevog vazdusnog jastuka) ali ne moze da se pomeri, tj. okrene ni na jednu stranu. Mozda je promenjena kontakt brava? Pa to sam i ja pomislio. Da li mogu da napravim kljuc koji ce da mi sluzi samo da otkljucam vrata, za svaki slucaj da ga imam?
  4. Ne mogu da otkljucam kada stavim kljuc u bravu, kao da nije odgovarajuci.
  5. Pozdrav! Od skoro sam vlasnik Stila 1.6 , 16 v. Imam samo jedan kljuc, sa komandama za centralnu bravu, i sa njim ne mogu da otkljucam ili zakljucam vrata, mogu samo da startujem motor. Da li je moguce da napravim kljuc kojim bih mogao da otkljucavam vrata? Prethodni vlasnik je, kad je uvezao auto, dobio samo ovaj kljuc. Sta mi je ciniti, molim za savet.
  6. Pozdrav! Da li imas auspuh i koliko bi kostao?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...