Jump to content
FAS Goran

masaivan

Members
  • Content Count

    96
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by masaivan

  1. Pirelli P7 225 45 17 91V, Cinturato DOT na tri gume je 4118 na jednoj 1718 šara na prednjim gumama je 6,5mm na zadnjim 7mm Kontakt preko poruka ili na 060/3497277 Cena 160e
  2. Misfire, 0301 cilindar 1 0304 cilindar 4 Kakva je situacija sa kablovima? Nemas plin? Baš me interesuje šta je problem, Šta Goran kaže? Sent from my SM-A520F using Tapatalk
  3. @Ftacitus Po opisu, lici na kliktanje, meni se desilo jednom, los benzin. Probaj sa novim gorivom i promeni pumpu. Da li je skorije radjen veliki servis?
  4. Kada se ocekuje slanje nove ture clanskih kartica>
  5. Papi savrseno odgovara... 99% ide u izvoz, i do sada je više izvezeno u SAD nego u vreme Zastave i Yuga. Kapacitet fabrike trenutno je teško iskoristiti i kada bi bilo tražnje jer zbog logistickih problema(pruga, autoput, obilaznica do fabrike) nije moguće dopremiti mnogo više delova neophodnih za veću proizvodnju i eventualno drugi model. 123
  6. Pali se ventilator pri uključivanju klime, prva brzina. 123
  7. Samo kod rezervoara, Imaš - kabal - crevo i Maticu plasticnu da odvijes.
  8. Kako radi auto? Jel nema problema? Probaj da pogledas sta se dešava dok auto radi tj. da li se vidi dali curi, kaplje, vlazi.
  9. Ako je pun rezervoar prosuce se, ta budza na sredini je nepovratni ventil. Verovatno možeš i da probas da zalepis, ali sa cime? Jel ti radi plovak? Odnosno skala za gorivo? Najlakše ti je da ovu postojeću izvadis i samo staviš drugu, a onda pokusas da je okrpis zalepis i sacuvas ako ova ikad otkaze. Najveca muka ce ti biti da odvijes maticu.
  10. Možeš da zamenis samo gornji deo. Tražiš za punta, obrati paznju pošto svaki motor ima i drugačiju pumpu, ali tvoja je najčešća. Ako je oko pola onda je ok.
  11. Ništa se ne podesava dodatno, samo pažljivo odvij tu veliku maticu, tu je i gumica obrati pažnju. U tom sklopu se nalazi pumpa, filter i plovak. Oko 100e je ceo taj sklop, a na otpadu verovatno možeš da pronadjes za oko 30e. Kada se pumpa izvadi, gornji deo moze da se odvoji, ali nisam siguran da to možeš da nađeš, osim na otpadu. Crevo skidas tako što pritisnes osigurac-dugmence sa obe strane. Ako imas jos neko pitanje i nedoumicu slobodno pitaj, ja sam promenio nekoliko takvih pumpi. Kad budeš odvijao obrati pažnju da bude sto manje goriva u rezervoaru.
  12. Plinske boce kucne imaju životni vek 40 godina, a kontrola, atest se radi svakih 10 godina. Ja sam prosle nedelje uradio reatest i povecali su mi težinu za 75kg u odnosu na saobracajnu i prethodni atest. Kakva su vaša iskustva? TT
  13. Ako duže vergla, onda nije do akumulatora, kakvi su grejaci? TT
  14. Zadnji bocni vazdusni jastuk. Indikator da je isključen. Ima li tvoj stilo zadnje airbagove?
  15. masaivan

    Cena gasa

    https://www.makpetrol.com.mk/index_mk.asp

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...