Jump to content

masaivan

Members
 • Content count

  88
 • Joined

 • Last visited

About masaivan

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Location
  Srbija

Previous Fields

 • Garage
  Linea
 1. Uplaćene članarine

  Kada se ocekuje slanje nove ture clanskih kartica>
 2. Papi savrseno odgovara... 99% ide u izvoz, i do sada je više izvezeno u SAD nego u vreme Zastave i Yuga. Kapacitet fabrike trenutno je teško iskoristiti i kada bi bilo tražnje jer zbog logistickih problema(pruga, autoput, obilaznica do fabrike) nije moguće dopremiti mnogo više delova neophodnih za veću proizvodnju i eventualno drugi model. 123
 3. Fiat Brava 1.6 - prazna klima

  Pali se ventilator pri uključivanju klime, prva brzina. 123
 4. Fiat Punto mk.2 1.2 8v - pumpa za gorivo

  Super, vise ne curi... TT
 5. Fiat Punto mk.2 1.2 8v - pumpa za gorivo

  Samo kod rezervoara, Imaš - kabal - crevo i Maticu plasticnu da odvijes.
 6. Fiat Punto mk.2 1.2 8v - pumpa za gorivo

  Kako radi auto? Jel nema problema? Probaj da pogledas sta se dešava dok auto radi tj. da li se vidi dali curi, kaplje, vlazi.
 7. Fiat Punto mk.2 1.2 8v - pumpa za gorivo

  Ako je pun rezervoar prosuce se, ta budza na sredini je nepovratni ventil. Verovatno možeš i da probas da zalepis, ali sa cime? Jel ti radi plovak? Odnosno skala za gorivo? Najlakše ti je da ovu postojeću izvadis i samo staviš drugu, a onda pokusas da je okrpis zalepis i sacuvas ako ova ikad otkaze. Najveca muka ce ti biti da odvijes maticu.
 8. Fiat Punto mk.2 1.2 8v - pumpa za gorivo

  Možeš da zamenis samo gornji deo. Tražiš za punta, obrati paznju pošto svaki motor ima i drugačiju pumpu, ali tvoja je najčešća. Ako je oko pola onda je ok.
 9. Fiat Punto mk.2 1.2 8v - pumpa za gorivo

  Ništa se ne podesava dodatno, samo pažljivo odvij tu veliku maticu, tu je i gumica obrati pažnju. U tom sklopu se nalazi pumpa, filter i plovak. Oko 100e je ceo taj sklop, a na otpadu verovatno možeš da pronadjes za oko 30e. Kada se pumpa izvadi, gornji deo moze da se odvoji, ali nisam siguran da to možeš da nađeš, osim na otpadu. Crevo skidas tako što pritisnes osigurac-dugmence sa obe strane. Ako imas jos neko pitanje i nedoumicu slobodno pitaj, ja sam promenio nekoliko takvih pumpi. Kad budeš odvijao obrati pažnju da bude sto manje goriva u rezervoaru.
 10. Opšta pitanja oko atesta / reatesta

  Plinske boce kucne imaju životni vek 40 godina, a kontrola, atest se radi svakih 10 godina. Ja sam prosle nedelje uradio reatest i povecali su mi težinu za 75kg u odnosu na saobracajnu i prethodni atest. Kakva su vaša iskustva? TT
 11. Fiat Bravo 1.6

  Rezervoar goriva, hvala. TT
 12. Fiat Bravo 1.6

  Jel metalni rezervoar? TT
 13. O akumulatorima...

  Ako duže vergla, onda nije do akumulatora, kakvi su grejaci? TT
 14. Ima Fiat fabriku i u Argentini.
×