Jump to content
FAS Goran

MaliGruja

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About MaliGruja

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 11/29/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    MaliGruja@yahoo.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pancevo
  1. Hvala na preporukama,iskoristice se ono sto se bude moglo uraditi finansijski. Felne su 16.Malo vece nego sto sam hteo,ali za male pare sam ih pazario u NS tako da to mi je sto mi je.Znam da ne ide znak Ferraria i 8V,ali sam prvo lepio 8V,pa sam u Veneciji kupio nalepnicu Ferraria,video sam da na nekim Fiatima tamo imaju bas takve logo nalepnice,pa reko i ja da vidim kako bi mu cucalo.Inace moracu da ga malo spustim i meni je previsok za te felne,ali na prolece kada opet budem stavio felge,za to vreme cu mu uraditi stubove i mozda zadnja stakla. Spojler mora da padne i auspuh.To su skorije investicije.
  2. Koja je fora to za STUBOVE? Kako to da uradim?Meni se isto jako svidja,ali ne znam kako da uradim. Felne su 205/40 R16...Lezi na drumu kao da si ga zalepio za asfalt.
  3. Eto ti. Jer si zadovoljan autom? Zaboravih od svega da se svima predstavim. Zovem se DRAGAN. Zivim u Pancevu,medicinski-tehnicar zaposlen u Bolnici u Pancevu.Radim u URGENTNOJ SLUZBI zadnjih 5.godina. Studiram u Zemunu,i nadam se da cu zavrsiti tu skolu napokon. Ovako izgleda moj Fiat
  4. Red je dosao i na mene da se svima predstavim i ako sam vlasnik Fiata/Zastave 10 zadnje 2.godine. Zastavu kupih jer mi se model mk2b svidjao vec duze vremena,a Zastava je davala popust kada sam imao prilike da ga kupim. 01.02.2007.sam otisao u KG i kupio preko Life Q car predstavnistva 10-u tada u kompl.opremi,na moju zalost nisu imali al.felne u ponudi a nisu mogle da se naruce preko njih original Fiatove. Zastava ima sve od opreme ukljucujuci i ABS. Motor je stvarno malo lenje,svima dobro dobro poznat 1.2 8V, 60KS. Za grad i studije odlican,startan,servo radi svoj posao,klima i da ne pricam. Do mora 3.puta isao pun ko brod,4.ljudi,klima,uz Cetinje i na auto putu za Grcku bruka vukao.Mada ga ne stedim,mislim da bi 1.2 16V malo bolje meni pasao po temperamentu ali kako kazu,"koliko para toliko mjuze",tako je i kod mene. Ali Fiat je Fiat bar meni,i zato ga cenim i vozim.
  5. Poz ljudi,potrebna mi je mala pomoc. Kupih pre 2.meseca felne sa gumama promera 205/40 R16 za moju Zastavu 10. Medjutim imam problem sa njima kada udjem u krivinu,naidjem na rupu dolazi do cesanja SRAFA I ZADNJIH GUMA.Sraf koji drzi zadnje opruge nije vise od mozda 1.5mm udaljen od gume pa naleze na nju i cese je,kada sam opterecen,udjem u krivinu i vec navedeno... Zato bih stavio 2.distancera da malo to udaljim od tog srafa sa jedne i druge strane.Pomoc bi mi dobro dosla sta u ovom slucaju uraditi,gde ih nabaviti ili gde mogu da se odrade za Punta DISTANCERI?! Unapred hvala mob.063/8642789 Dragan

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...