Jump to content
FAS Goran

gola

Members
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gola

  1. Kako si to rešio pošto imam isti problem?
  2. Zvao sam ga i kaže da ne moze.Ima li još nekoga ko bi mogao da ga očita?
  3. Zna li neko ko u Beogradu može da ima dijagnostiku za Tipo 2.0 16v.? Hitno mi je.
  4. ^^^ Nije bitno, samo, cini mi se da si dao broj, a ne kod motora. On pocinje sa 160 A. ...
  5. 0,45 usisni a izduvni 0,50.Nisu hidropodizaci,steluju se plocicama.Znas li koji ti je kod motora?
  6. Upravo o tome i govorim vidis,ja sam pljunuo 550e.Mada dosta toga zavisi i od majstora.Ne zaboravi da i kvalitet plina igra veliku ulogu.
  7. Bez uvrede ali bih potsetio na onu staru"koliko para,toliko muzike"
  8. To bi trebalo da je {kako su meni objasnili}neki elektronski sklop koji je povezan sa lambda sondom i ima istu funkciju kao i ECM tj. da na osnovu poslatih parametara sa sonde koriguje smesu plina i vazduha.Mozda se nisam najpreciznije izjasnio ali verujem da kapiras o cemu se radi.
  9. Ako je potrosnja benzina zadovoljavajuca onda ostaje {najlogicnije}da je problem u kvalitetu plina ili stelovanju samog uredjaja.Kod mene je skoro neprimetna razlika izmedju voznje na plin i voznje na benzin jer sam trazio najoptimalnije stelovanje a ostalo je stvar majstora.
  10. Najtoplija preporuka je AC Rasic u Visnjickoj.Ja sam ugradio plin kod njega pre 5 godina i prezadovoljan sam.Inace u pitanju je Tipo 2.0 16v koji trosi 10.l plina na 100 a bez problema dolazi do 200km/h. Sad ne znam koji si ti uredjaj ugradio a kod mene je Lovato lambda kontrol.
  11. ^^^ Interesantno.I ja sam probao isto ali kod mene je ispalo totalno obrnuto nego kod tebe.Sa katom sam imao vise snage na visim obrtajima i bolje je motor ulazio u obrtaje a bez na nizim je nesto bolji ali zato na visim je postao tromiji.
  12. ^^^ Meni se cini da je upravo obrnuto Pitam se zasto se "auspuh"zove kompresiona cev???
  13. ^^^ A jeli obrtni moment i dalje isti???
  14. Zanima me ako neko pouzdano zna koja je razlika izmedju menjaca 2.0 8v i 2.0 16v?Ima li razlike u prenosu i moze li se zameniti bez problema?Zanima me koji su stepeni prenosa kod jednog i drugog.
  15. Drugi put kad svratis u H.N. javi se da ti pokazem masinu.
  16. Izludeo sam ceo dan kopajuci po instrument tabli Sijalica ispravna, davac ispravan ali ne komuniciraju. Ipak,posle tri sata maltretiranja i kopanja,problem resen. Izgleda da je los bio spoj buksne i davaca, malo WD-a i sve je OK. Hvala jos jednom i pozdrav!
  17. Pokusaj HPX isto selenija preporucuje za motore preko 100.000.Ja sam skoro sipao i zadovoljniji sam nego sa goldom koji sam dosad koristio.Kazu da znatno poboljsava kompresiju i regenerise motor.Jeste da je oko 10e litar ali brate vredi.Inace je pakovano u limenci sa otvaracem slicnom koka-koli a boja mu je divno zelena.Posto sam ga skoro sipao,javicu vam utiske posle vise predjenih km. Najbolje svratiti na sajt Selenije i videti sam.
  18. Hvala puno!Pokusacu sutra,pa vam javljam jel uspelo.
  19. Pozdrav svima. Zamenio sam ulje i filter,ocistio karter, sito uljne pumpe, sve oprao benzinom, novi dihtung kartera, sve po PS-u. Palim motor kazaljka pritiska skoci na skoro 4 ali lampica za ulje ne se ne pali. Ponovo pokusam, kontakt-lampica ne radi, palim, kazaljka pokazuje pritisak. Ranije je znalo da se desi (retko kad)da kad dam kontakt ona se ne upali ali iz drugog pokusaja upali. Citao sam na nekom British forumu da se i ostalim vlasnicima isto to desava sa 2.0 16v,kao,kontaktirali su majstore iz Torina ali ni oni nisu mogli da im objasne zasto se to desava ? Da nije los kvalitet senzora za ulje ? Zna li iko sta bi to moglo da bude ?
  20. Pozdrav svima na forumu. Zanima me ima li neko iskustva oko alternativne zamene nekog lonca umesto katalizatora,posto sam se ja za..bo i skinuo svoj,koji bi mogao da vrati back pressure na standard ili ako znate nekog pouzdanog za pemapiranje kompa. Unapred hvala.
  21. :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...