Jump to content
FAS Goran

gola

Members
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

About gola

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 02/01/1972

Profile Information

  • Location
    Herceg Novi

Recent Profile Visitors

2581 profile views
  1. Kako si to rešio pošto imam isti problem?
  2. Zvao sam ga i kaže da ne moze.Ima li još nekoga ko bi mogao da ga očita?
  3. Zna li neko ko u Beogradu može da ima dijagnostiku za Tipo 2.0 16v.? Hitno mi je.
  4. ^^^ Nije bitno, samo, cini mi se da si dao broj, a ne kod motora. On pocinje sa 160 A. ...
  5. 0,45 usisni a izduvni 0,50.Nisu hidropodizaci,steluju se plocicama.Znas li koji ti je kod motora?
  6. Upravo o tome i govorim vidis,ja sam pljunuo 550e.Mada dosta toga zavisi i od majstora.Ne zaboravi da i kvalitet plina igra veliku ulogu.
  7. Bez uvrede ali bih potsetio na onu staru"koliko para,toliko muzike"
  8. To bi trebalo da je {kako su meni objasnili}neki elektronski sklop koji je povezan sa lambda sondom i ima istu funkciju kao i ECM tj. da na osnovu poslatih parametara sa sonde koriguje smesu plina i vazduha.Mozda se nisam najpreciznije izjasnio ali verujem da kapiras o cemu se radi.
  9. Ako je potrosnja benzina zadovoljavajuca onda ostaje {najlogicnije}da je problem u kvalitetu plina ili stelovanju samog uredjaja.Kod mene je skoro neprimetna razlika izmedju voznje na plin i voznje na benzin jer sam trazio najoptimalnije stelovanje a ostalo je stvar majstora.
  10. Najtoplija preporuka je AC Rasic u Visnjickoj.Ja sam ugradio plin kod njega pre 5 godina i prezadovoljan sam.Inace u pitanju je Tipo 2.0 16v koji trosi 10.l plina na 100 a bez problema dolazi do 200km/h. Sad ne znam koji si ti uredjaj ugradio a kod mene je Lovato lambda kontrol.
  11. ^^^ Interesantno.I ja sam probao isto ali kod mene je ispalo totalno obrnuto nego kod tebe.Sa katom sam imao vise snage na visim obrtajima i bolje je motor ulazio u obrtaje a bez na nizim je nesto bolji ali zato na visim je postao tromiji.
  12. ^^^ Meni se cini da je upravo obrnuto Pitam se zasto se "auspuh"zove kompresiona cev???
  13. ^^^ A jeli obrtni moment i dalje isti???
  14. Zanima me ako neko pouzdano zna koja je razlika izmedju menjaca 2.0 8v i 2.0 16v?Ima li razlike u prenosu i moze li se zameniti bez problema?Zanima me koji su stepeni prenosa kod jednog i drugog.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...