Jump to content
FAS Goran

alzex

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alzex

  1. Pozdrav, koji adapter uzeti za Fiat Cromu 2007 godište, 110kw. Potreban mi je adapter samo za ocitavanje parametara?
  2. Ljudi pozdrav. Posle više pokušaja da uradim update softvera slika na ekranu počne da igra, što bi neko rekao kao u matrixu, rezao na dva diska, prvi zaglavio ostao unutra, nekako izvadio ručno, drugi trenutno ostao zaglavljen. Oba rezana na 8x. Da li ima pomoći?
  3. Gledao sam jednu i u Nišu, ovu nisam gledao ali vidim da je čovek napisao isti problem. Do sada sam vozio Stilo i nikada nisam imao takav problem pa ne znam da li im je to neka boljka.
  4. Drugari pozdav. Planiram da kupim Cromu, ali mi je čovek kog sam zvao rekao da hoće nekad zbog slabijeg akumulatora da izgubi servo. Da li je neko imao takvih iskustava i šta bih trebao da pogledam na licu mesta kada gledam auto. Hvala Vam unapred na odgovoru i pomoći.
  5. Jedna velika pohvala za Lazar357 koji mi je danas ugradio tempomat. Svaka čast. Ako nekome treba iz okoline Niša ili šire neka se javi čoveku pravi profesionalac.
  6. A da li ima neko da pravi kablove, tj od aku do ručice?
  7. Imam izvučeno do akumulatora. Znači treba mi instalacija od akumulatora do ručice.
  8. Pozdrav. Da li ima neko u Nišu ko radi ugradnju tempomata?
  9. Da li je to onda do sata nesto, i jel ima neko ko popravlja?
  10. Od svih vas koji ste ugradjivali tablu iz abartha u jtd gde vam stoji skala za temperaturu kada se zagreje motor, kod mene predje jednu crticu preko pola. Da li je to normalno zbog promenjene table ili sta?
  11. Probao sam i to nece. Nece i preko dijagnostike kada se radi test table da pisti.
  12. Nasao sat i ubacio. Uradjen proxy ali sada ne pisti kada se ne veze pojas i ne pisti za low fuel. Sta moze da bude problem?
  13. Trazio sam svuda po oglasima nema, a na fejsbuku jos uvek cekam da me ubace kao clana da mogu da postavim pitanje.
  14. Odavno Vas nema u ovoj temi. Jel ima na prodaju neka tabla od Abartha?
  15. Sve su canbus. Na tom faru rade obe pozicije punim intenzitetom i kada rade ne pojavljuje se greska. Kada ugasim svetla i pozicije tada izbaci gresku. Nije mi samo jasno odakle u njima ostane struje da tinjaju i kada se skroz oduzme kontakt i izvuce kljuc iz brave, zakljuca vozilo a one ostaju da tinjaju.
  16. Imam problem na prednjem desnom faru. Auto je Stilo karavan JTD 2004- godiste. Naime kada dam kontakt pojavi se greska right bulb i svetli na tabli zuta sijalica. Kada na prekidacu upalim svetla greska se ugasi, a kada opet ugasim svetla greska se upali. Sinoc sam primetio da cak i kada se vozilo ugasi i kljuc izvadi iz brave na desnom faru ostane da gori pozicija onako tinja nekih 10-tak minuta. Jos samo da napomenem da su u pozicijama Canbus LED sijalice. Odakle ostane struja samo u tom desnom faru? Pozdrav.
  17. Imao sam isti problem oko rikverc svetla i na kraju kod majtora gde je majstror utvrdio da je isti prekidac koji ide i na astru f i mislim da je jeftiniji od original za stila.
  18. Jel moguce da se napravi da sva tri snopa svetla rade istovremeno i kratka i dugacka i maglenke bez drzanja ablendera sa upaljenim maglenkama. Stavio sam na Stila svuda ksenone i far super izgleda kada gore sva tri svetla?
  19. Pozdrav. Jel ima neka navigacija za kupovinu?
  20. Zamenio nosac ispod akumulatora, napravio sraf i sada je potpuno drugi auto. Hvala forumasima. Jos jedno pitanje u vezi vibracija? Da li je moguce da dotrajala remenica alternatora takodje pravi vibracije? Pozdrav.
  21. Da li na Stilu izbacuje neku gresku rada sijalica pri ugradjivanju ksenona, kao da na primer ne radi neka sijalica pa izbaci gresku?
  22. Posto sam nov ovde, jel moze neko da mi kaze gde se moze naci nosac motora ispod akumulatora original za JTD 115ks 2004 godiste?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...