Jump to content
FAS Goran

Goga

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Goga

  1. Gorane, nije merena omski, ona prosto preliva benzin - neispravna je! Ne moze auto da upali na benzin. Fora je sto nigde to cudo ne mogu naci. Da li mozes negde da me uputis, ili ako ti to mozes nabaviti (sto bi bilo idealno). Sta kazes za opciju da se ugradi ceo monopoint sa boschovom diznom od tipa 1.6? Da li je to moguce?
  2. Imam Tipa 1.6ie 90-to godiste (svajcarski model). Ide na plin tj pali samo na benzin. Nedavno mi je otisla dizna na monopintu i ne mogu je nigde naci. Sve bi bilo u redu da je u pitanju napr boschova dizna, medjutim ovo je dizna koja je kompatibilna samo za ovaj svajcarski model. Oznaka na njoj je : GM 5234 255*RPD 2238 GM (pinovi idu na gore). S obzirom da pise GM (General motors) mozda se moze naci medju opelovim delovima ali ljudi moji to niko nema! Moje pitanje je da li neko zna gde da nadjem tu diznu. Ili, da li je moguce staviti monopint sa diznom od Tipa 1.6 - kako bi se kompjuter ponasao? Ili, naposletku izmeniti ceo karburator? Da li je to resenje?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...