Jump to content
FAS Goran

Zakuni se

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

  1. Pozdrav, koji set za kvačilo je preporučiv za Stilo 1.9 mjet 88 kw, koji proizvodjač ? Kakva su iskustva ?
  2. Zakuni se

    Euroauto info

    Pozdrav, molim vas cenovnik za ufi filtere ulja, goriva, vazduha, klime za stilo 1.9 mjet. 2006 god. 120ks. I kako bih mogao da ih naručim da mi stignu nekom kurirskom službom u Obrenovac.
  3. da lise negde osim na otpadima mogu nabaviti motorići i ostali delovi koji ovaraju i zatvaraju klapne na ventilaciji na fiat stilu automatska klima. Hvala.
  4. Da li je neko upućen šta je sa servisom MSD trade Vesić Obrenovac, nema ga u onom spisku ovlašćenih servisa, a znam da je bio ovlašćen čak mislim da se bave prodajom vozila još uvek. Da li se tu desila neka promena?
  5. Zar slodes trade prodaje ulje na malo mislio sam da su oni veleprodaja i da se kod njih ne može direktno kupiti ulje.
  6. Pozdrav svim članovima, interesuju me informacije o selenia ulju, kakava su iskustva, gde kupovati, postoji li nešto po čemu se može razlikovati originalno ulje od falsifikata. Da li falsifikati ovog ulja uopšte postoje. Hvala svima na odgovoru.
  7. Pozdrav, gde ima u Beogradu da se kupi original selenia wr i da li je u ap sportu originalna. Hvala na odgovoru ako neko zna.
  8. Da li to predstavlja neki ozbiljniji kvar ili ne ako je motorić ili klapne.
  9. Pozdrav svima nov sam na ovom sajtu, zamolio bih za pomoć, na stilu multijet imam problem sa duvanjem u kabini. Kada podesim duvanje na šoferšajbnu duva normalno jako ali kada podesim da duva u na srednji izlaz ili u noge ventilator se i dalje čuje ali duva vrlo slabo. promenio sam filter klime ali ništa se nije promenilo. Klima je automatska. Pozdrav!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...