Jump to content
FAS Goran

milanabarth

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

About milanabarth

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    beograd

Previous Fields

  • Garage
    zastava 1300
  1. Drago mi je da poseduješ PEZEJCA,ja vozim TRISTAĆA 77 god.
  2. Juče je TRILE bio kod majstor Caleta,inače on je njegov doktor.Urađen je mali servis,zamenjene su platine i malo doteran karburator .Sad je TRILE opet u formi u kojoj je pre bio.Ništa nebi bilo bez DR Caleta.
  3. u TRILETA je stavljena muzika.... PIONIR radio i KENVUDOVI zvučnici.....
  4. Felne i zatamljivanje stakala i netreba ti više,sasvim ok.Nevalja ni previše nakinđuren auto.
  5. Tvoj Puntić jel rađen nešto,mislim jel si ga kinđurio nešto? Moja sestra ima Punta Sporting,2002 god.
  6. Da TRILE ima stvarno lepu liniju podseća na Kadilaka,ima dosta hromiranih detalja što mu daje još lepši izgled.Motor je fabrički,nije ništa rađeno na njemu,jedino je prepravljeno kućište filtera za vazduh.sada je skroz otvoren. Kako ti se zove drugar?Mora da ga znam ako je tu iz kraja? Hvala na lepim rečima,može biti i bolje stanje... Ima još nekih sitnica koje moram da mu vratim,mislim na orginalni znak na masci,volan. U planu su i branici da se osveže da budu kao fabrički,skidanje kockica i i još neke sitnice. Hvala druže na lepim rečima,naravno da ću ga čuvati.... Hvala na lepim rečima,ja ga obožavam,inače volim da vidim bilo koji automobil koji se retko viđa na ulicama mislim na old-tajmere.Trudiću se da ga i dalje čuvam koliko finansije dozvoljavaju
  7. U međuvremenu namontiran je i orginalni hromirani retrovizor....
  8. Da baš tu,ulica Duška Radovića... Da živim u Mirjevu,dobro si ga video...
  9. Hvala svima na lepim komentarima....naravno i za one koji i nisu baš lepi....
  10. Malo sam na TRILETU izvršio izmene.....Kao prvo skinuo ratkapne i top na izduvnoj cevi.Ofarbao felne i stavio orginalne ratkapne,na izduvnoj cevi je stavljen ukrasni završetak od hroma.Čisto da malo ulepšamo cev auspuha. U planu su i branici,da se malo osveže,to jest da bljesnu punim sjajem,zatim da se stavi orginalni znak na prednjoj masci i zavesice na zadnjim blatobranima.
  11. Da li neko zna kako se šteluje zatur to jest nagib točka kod Zastave 1300.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...